Egyéb kategória

Kim Kardashian sminkese megmutatja, hogyan kell JÓL kontúrozni

Ami 2008 óta történt a smink világában, az elsősorban Kim Kardashiannak és sminkesének, Mario Dedivanovicnak köszönhető. Ketten együtt megreformálták a sminkeket, divatba hozták a kontúrozást. Éppen ezért ki mástól is fogadhatnánk el tanácsot ebben a témában?

vous - 2017.07.20.
Kim Kardashian sminkese megmutatja, hogyan kell JÓL kontúrozni

Mario nemrég Instagram-oldalán osztott meg egy egyszerű rajzot arról, hogyan érdemes kontúroznunk a különböző arcformákat. Szerinte ez nagy segítség lehet a kezdő sminkesek és a bizonytalanul sminkelők számára is. Annyi rossz példát látott már a közösségi médián felbukkanni, hogy úgy volt vele, megmutatja, milyen is a JÓ verzió. Természetesen még ezt sem szabad nagyon komolyan követni, hiszen nem csak ennyi arcforma létezik, hanem ennél sokkal több (de leginkább ezek keverékei).

Objektum doboz

Objektum doboz

5 dolog, amit biztosan nem tudtatok Mario Dedivanovicról

1. Nem a smink volt az első szerelem számára…
… hanem az illatok. Egy parfümériában kezdett dolgozni, mert annyira szerette az illatokat másokon és saját magán is. Az első napján egy hölgy aztán odasétált hozzá, hogy segítsen neki rúzst választani. Itt kezdődött a szenvedélye a dekorkozmetikumok és a sminkelés iránt. Azóta ilyen gyönyörűségeket alkot:

Objektum doboz

Objektum doboz

2. Kim Kardashian előtt…
… híradósokat sminkelt a Fox Newsnál, ahol egyedüli férfisminkesként dolgozott, és a nők egészen addig nem is bíztak benne, amíg ki nem sminkelte őket. Onnantól viszont nem volt visszaút.

3. Először fogalma sem volt, kicsoda Kim Kardashian…
… ismerte ugyan a nevét, hallott róla, de hogy valójában ki ő és mit csinál, azt nem tudta pontosan. Hozzáteszem, 2008-at írtunk akkor. A Social Life című magazin fotózásán dolgoztak először együtt. Amikor Mario meglátta a celebet, azt gondolta, ő a világ leggyönyörűbb nője. Onnantól folyamatosan dolgoztak együtt, és ketten együtt megreformálták a sminkelést.

Objektum doboz

4. Már túl van a matt sminktrenden…
… és arra vágyik egy ideje, hogy újra visszatérjenek a szaténfényű árnyalatok a szájra is. 2017 valószínűleg épp emiatt az ő éve, hiszen az álma idén valóra válik. Ha az új sminktrendekről bővebben szeretnétek olvasni, kattintsatok ide.

5. Nem szállt a fejébe a siker…
… holott több mint 2 millió rajongója van Instagramon. Pardon, követője, hiszen ő sosem hívná őket rajongónak, ő csak egy sminkmester, akinek ügyfelei vannak, az ügyfeleinek pedig rajongói.

A szegény ember Kylie Jennerje: megnéztem, milyen egy Insta-smink a való életben

A szegény ember Kylie Jennerje: megnéztem, milyen egy Insta-smink a való életben

Aki használja az Instagramot, biztos találkozott már egy bizonyos sminkelési móddal, amit nehéz egyetlen szóval leírni. Hatalmas trendről beszélünk, nők tömegei igyekeznek leutánozni a tutorialokban látható lépéseket. Én is megpróbálkoztam vele, hogy megnézzem, mi történik az arcommal – na meg hogy körbejárjam kicsit a jelenséget.

Viola cikkét ide kattintva olvashatjátok tovább!

Ajánlott cikkek