Egyéb kategória

Visszafogott, mégis gyönyörű esküvői körmök

Nincs egy hete, hogy sztárszerzőnk, Takács Nóra férjhez ment. Nóra mindig is a természetesség híve volt, ezért az esküvőre is egyszerű, de gyönyörű francia manikűrt csináltatott. Ha megtetszett nektek ez a verzió, most jó helyen jártok. Összegyűjtöttünk néhány visszafogott, mégis gyönyörű körmöt (nem csak) menyasszonyoknak.

vous - 2017.07.14.
Visszafogott, mégis gyönyörű esküvői körmök

Ilyen volt Takács Nóra körme:

Objektum doboz

Tudtátok amúgy, hogy a francia manikűr eredete máig tisztázatlan? Egyes források szerint a 18. századi Franciaországban jelent meg. A körmöket rózsafapálcikával tették rendbe, majd különböző kencékkel, pasztákkal ápolták, az eredmény egészséges és csillogó köröm volt.

Más források szerint akkor vált elterjedtté a körmök végének fehérre lakkozása, amikor a nők a 20. században elkezdtek gyárakban dolgozni, és nem tudták maximálisan tisztán tartani a körmeiket.

Ha nem is tudjuk pontosan, honnan ered ez a lakkozás, a mai napig rendkívül népszerű, és nagyon megosztó is. Egyesek szerint elcsépelt és unalmas, mások szerint viszont mindenhez megy és emellett ápolt hatása van.

A következőkben nemcsak francia manikűrt mutatunk, de az összes rendkívül finom, nőies, amilyen Nóra körme is volt a nagy napon.

Halvány-ombre egy kis kővel:

Objektum doboz

Az előbbi újragondolva:

Objektum doboz

Bézs körmök:

Objektum doboz

VOUS-rózsaszín 😉

Objektum doboz

Halványlilák:

Objektum doboz

Még egy különleges, visszafogott lila verzió. Nóra körmei mellett ez a kedvencünk:

Objektum doboz

Gyönyörű:

Objektum doboz

Csillogós francia:

Objektum doboz

lakkom lakkom rigó edina

Akinek több mint 3000 körömlakkja van – és nem fél őket használni: interjú a Lakkomlakkom blog szerzőjével

Egy pici, alig 1 négyzetcentis felület az emberi testen, ami natúr állapotában nem különösebben feltűnő, mégis egész iparág épült rá. Mi, nők megőrülünk érte: a paradicsompirostól kezdve az ibolyakéken át a szivárvány bármely színére képesek vagyunk kifesteni. Már biztos kitaláltátok, a körömről van szó, ami Rigó Edina számára maga a vászon, amin aztán kedvére kísérletezhet a különféle körömlakkokkal – a végeredményről pedig a Lakkomlakkom blogban számol be.

Ajánlott cikkek