Egyéb kategória

Egy szexi kaja, amit nem csak a pasik imádnak: oldalas BBQ-szósszal

Hajlamosak vagyunk egy cupákos, pácolt húst férfias fogásnak titulálni, de azért titkon bevallhatjuk, hogy jól megsütve mi is odáig vagyunk egy jól fűszerezett, omlósra sült füstös oldalasért. Néha belefér, engedjünk a csábításnak!

vous - 2017.07.13.
Egy szexi kaja, amit nem csak a pasik imádnak: oldalas BBQ-szósszal

Persze minden általánosítás felszínes: nem minden nő diétázik és nem minden pasi húsimádó, de a torz sztereotípiának azért van némi alapja. Ha statisztika készülne, akkor ez nyilvánvalóan igazolódna. De ahogy vannak olyan saláták, amikre mindenki rákattan, úgy vannak olyan húsos cupákok, amik ugyan kimondottan pasisak, de a csajok is mind a tíz ujjukat megnyalják utána – és nem csak azért, mert kézzel kell enni.

Ha a legcsajosabb hús a csirkemell, akkor a legférfiasabb – természetesen a steak és a tarja mellett – az oldalas.

Csontos, zsíros, nem lehet szépen enni – de egy kerti partin talán belefér. A csontok rendkívül ízletessé teszik, a zsír kisül belőle, miközben ellenállhatatlanul porhanyóssá teszi a húst. A fűszeres, ragacsos máz lenyalogatása az ujjbegyünkről pedig – kérdezzétek meg a pasikat – szexi!

Forrás:
Depositphotos

A cikk itt még nem ért véget, a folytatásért kattintsatok a Cookta oldalára!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.