Egyéb kategória

Sírva röhögős: így alakítja Kit Harington a Trónok harca karaktereit

Kit Harington megmutatta, hogy tud nagyon vicces is lenni. Levetkőzte Havas Jon karakterét, és eljátszotta Cersei Lannistert, Hodort és Daenerys Targaryent.

vous - 2017.07.12.
Sírva röhögős: így alakítja Kit Harington a Trónok harca karaktereit

Kit Harington, a Havas Jon karakterét alakító színész Jimmy Kimmel vendége volt, a műsorban pedig bemutattak egy igazán viccesre sikerült videót Kit Trónok harcá-s „meghallgatásáról”. Természetesen az egész videó csak poén, hiszen a színész olyan karaktereket figuráz ki benne, mint Cersei Lannister, Hodor vagy Daenerys Targaryen. 

A legjobb, hogy a színész a pólóját is leveszi a kisfilmben!

Objektum doboz

Kit Harington egyébként azt is elárulta Jimmy Kimmelnek, hogy milyen trükköket vetettek be a lesifotósok ellen a forgatások alatt.

Nagyon sok paparazzó követett minket, amikor Spanyolországban voltunk, így néhány jelenetet meghamisítottunk. 

ITT pedig minden megtudhattok a pár nap múlva kezdődő 7. évadról. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.