Egyéb kategória

Sírva röhögős: így alakítja Kit Harington a Trónok harca karaktereit

Kit Harington megmutatta, hogy tud nagyon vicces is lenni. Levetkőzte Havas Jon karakterét, és eljátszotta Cersei Lannistert, Hodort és Daenerys Targaryent.

vous - 2017.07.12.
Sírva röhögős: így alakítja Kit Harington a Trónok harca karaktereit

Kit Harington, a Havas Jon karakterét alakító színész Jimmy Kimmel vendége volt, a műsorban pedig bemutattak egy igazán viccesre sikerült videót Kit Trónok harcá-s „meghallgatásáról”. Természetesen az egész videó csak poén, hiszen a színész olyan karaktereket figuráz ki benne, mint Cersei Lannister, Hodor vagy Daenerys Targaryen. 

A legjobb, hogy a színész a pólóját is leveszi a kisfilmben!

Objektum doboz

Kit Harington egyébként azt is elárulta Jimmy Kimmelnek, hogy milyen trükköket vetettek be a lesifotósok ellen a forgatások alatt.

Nagyon sok paparazzó követett minket, amikor Spanyolországban voltunk, így néhány jelenetet meghamisítottunk. 

ITT pedig minden megtudhattok a pár nap múlva kezdődő 7. évadról. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!