Egyéb kategória

Két szín, ami minden koszorúslánynak biztosan jól áll

Aki volt már koszorúslány, az pontosan tudja, milyen nehéz több nő stílusát összehangolni, és mindeközben a menyasszony elképzeléseinek is megfelelni. Abban az egyben tudok segíteni, melyik az a két szín, amivel nem lőhettek mellé.

vous - 2017.07.11.
Két szín, ami minden koszorúslánynak biztosan jól áll

Szőke, barna, fekete haj, világos, sápadt, szeplős, napcsókolta bőr – már a színeink tekintetében is sokfélék vagyunk, nehéz megtalálni, mi az, ami mindenkinek jól áll. Főleg, ha közösen kell szerepelni, nagyjából egyforma ruhában, például egy olyan nagy napon, mint egy esküvő.

Aki volt már koszorúslány, az pontosan tudja, mennyire nehéz ilyenkor egyrészt megfelelni a menyasszony elképzeléseinek, ugyanakkor figyelembe venni azt is, hogy nektek milyen szín vagy fazon áll a legjobban. Hogy ne fajuljon el nagyon a helyzet a legjobb, ha az előbbiben a színtanácsadókra hallgattok, ugyanis két szín van, ami mindenkinek ugyanolyan jól áll. (Miért ne lenne ez másképp a koszorúslányruhák esetében?)

Ha a következő két szín közül választotok, akkor már „csak” abban kell megegyeznetek, milyen legyen a ruha stílusa és fazonja.

Az egyik szín a tengerészkék

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

600

A tengerészkék az új fekete! 2017-ben ez lesz a legtrendibb szín

Imádjuk a feketét! Egyrészt azért, mert örök klasszikus, ami mindig divatos, másrészt pedig azért, mert szinte mindenhez jó. Azonban egy picit már kezd unalmas lenni, nem?

Ha ti is így gondoljátok, mutatjuk, mire cseréljétek le 2017-ben!

A másik szín a pávazöld

Láthatóan sokkal ritkábban fordul elő, mint a tengerészkék, alig találtam fotót, így ezzel a színnel egészen különlegesek lehettek.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

A kettő közül melyik tetszik jobban?

Ragány Angéla szín tanácsadó

Milyen színeket viseljen, aki nyáron is hófehér? – Ragány Angéla színszakértővel beszélgettem

Nem egyszer szóltak be a bőrszínem miatt, hogy nem ártana néhány árnyalatnyit barnulnom nyáron. Hófehér a bőröm, de egy ideje eldöntöttem, nem szeretnék szolizni, az önbarnító sem opció számomra. Azt azonban ma már pontosan tudom, a megfelelő színeket viselve hófehérként sem kell szürkének, fakónak vagy fáradtnak tűnnöm. A lényeg, hogy a természetes színeimet kiemelő árnyalatokat válasszak. A cikk folytatását ide kattintva olvashatjátok!

Ajánlott cikkek