Egyéb kategória

Hőkimerülés vagy hőguta? Hasznos infografika kánikula esetére

Mondanom se kell, ez a hőség még a fiatal szervezetet is megviseli. A reggeli készülődés közben nagyjából háromszor kaptam hisztirohamot, mert mindenhonnan folyt rólam a víz, és mire el kellett volna indulnom, zuhanyozhattam újra. Borzalmas. Szerencsére a hisztigörcsnél komolyabb bajom nem lett, szerencsére. 

vous - 2017.07.11.
Hőkimerülés vagy hőguta? Hasznos infografika kánikula esetére

Súlyos egészségügyi problémákat okozhat a kánikula, de szerencsére már nem sokáig lesz rekkenő hőség: az Időkép előrejelzése szerint hétvégére lehűlés jön, „csupán” 24–25 fok várható, ami azért kellemesebb, mint a mostani hőmérséklet. 

bor-haj-lany-anyajegy

A copfon túl: 5 extratrendi, ám praktikus nyári frizuratipp

Ilyenkor nyáron kinek van kedve minden reggel a hajvasalóval izzadni? Szörnyű érzés nekiállni a hajnak a forró vassal, és leizzadni az indulás előtt. Éppen ezért praktikus hajviseleteket mutatok nektek kifejezetten nyárra a lófarkon túl.

De mivel szinte biztos, hogy idén nyáron még lesz kánikula, így szeretnék nektek mutatni egy nagyon hasznos mémet. A mém ez esetben talán nem is jó szó, inkább egy infografika következik most kánikula esetére. 

Tudjátok, mi a különbség a hőkimerülés és a hőguta között?

A Tudományos mémek nevű Facebook-oldalon egy szuper grafikát találtunk, amely segíthet felmérni az egészségügyi állapototokat a nagy melegben.

Forrás:
Facebook/Tudományos Mémek

Vigyázzatok magatokra!

Címkék: #hőség #kánikula
Ajánlott cikkek