Egyéb kategória

Magyarországon már buboréksátorban is aludhattok a lombok között

Egészen pontosan Noszvajon próbálhatjátok ki a nem mindennapi élményt. Amikor már azt hittem, hogy a hazai glampingek kimaxolták az összes begyűjthető élményt, akkor egyszer csak felbukkan a Facebook-falamon egy romantikus buboréksátor.

vous - 2017.07.05.
Magyarországon már buboréksátorban is aludhattok a lombok között

Nemrég arról írtam nektek, hogy nem kell külföldre utaznotok ahhoz, hogy elképesztő élményekkel gazdagodjatok. A hazai glampingek (azaz a glamúros kempingek) különleges élményt kínálnak mindenkinek, aki nyitott az alternatív szállásokra.

A noszvajon található Nomád Hotel & Glamping tovább emelte a tétet, és mostantól különleges szálláshelyet biztosít: buboréksátrat. A sátornak azonban nemcsak az a különlegessége, hogy minden oldala átlátszó, így zavartalanul bámulhatjátok a csillagokat, hanem az is, hogy mindezt a földfelszíntől három és fél méterre, a lombkorona magasságában tehetitek meg.

A buborékbirodalom egy falépcsőn közelíthető meg, és állítólag a legnagyobb melegben is kellemes a hőmérséklet.

Kipróbálnátok?

Forrás:
Stílusos Vidéki Szállodák
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.