Egyéb kategória

A legjobb mobilappok nyárra, amiket nektek is muszáj letöltenetek

Abban egyetérthetünk, hogy a kevesebb néha több, ha appokról van szó. Hiszen mi értelme letölteni egy csomó felesleges alkalmazást, ha vannak olyanok, amik mindent tudnak, amire csak szükségetek van?

vous - 2017.07.02.
A legjobb mobilappok nyárra, amiket nektek is muszáj letöltenetek

Nyáron különösen fontos, hogy megtaláljuk a legjobb appokat, mert akár nyaralásról, akár egyéb programról van szó, sokat segíthetnek a mindennapjaitok során. Mutatjuk, mik azok, amik nélkülözhetetlenek lesznek idén!

1. A Color Story

Fotózáshoz elengedhetetlen ez az applikáció, a rengeteg filternek és az élénk, változatos effekteknek hála csodaszép nyaralós fotókat szerkeszthettek vele, amik garantáltan Insta-kompatibilisek lesznek! Plusz pont, hogy ingyen beszerezhető, szóval nincs mese: MUSZÁJ kipróbálnotok!

photoshop

A Photoshop nem bűn! – minden, ami a gomb lenyomása után történik

Ma már szinte elképzelhetetlen, hogy Photoshop – és úgy általában bármilyen képfeldolgozás – nélkül egy fotó igazán ütős legyen. Azonban nem érdemes vitatni azt, hogy a #nofilter-címkével mennyi jó fotó készül nap mint nap. Ezeknek, a főleg mobillal készült spontán fényképeknek a célja nem egyezik azzal, amivel mi, fotósok keressük a kenyerünket. Hiszen az az elsődleges feladatunk, hogy egy terméket, helyszínt vagy egy ügyfelet a lehető legjobb színben tüntessük fel, mutassuk meg. De hol a határ a valóság és a giccs között? 

A teljes cikket ITT olvashatjátok.

2. Drink Water Reminder

Hasznos kis app a kánikulában, hiszen ilyenkor különösen fontos, hogy legalább 2 liter folyadékot megigyatok egy nap! Ez az alkalmazás pedig segít, hogy figyelemmel kövessétek mindezt, sőt még emlékeztet is rá, hogy itt az újabb pohár víz ideje.

Nekem nagyon bevált!

3. PackPoint

Nyaraláskor nekem a legnagyobb fejtörést mindig az okozza, hogy mit is vigyek magammal. Ha ti is így vagytok vele, akkor van egy szuper hírem: ez az okos kis app megoldja a problémátokat! Csak pötyögjétek be, hogy hova mentek, mennyi időre, illetve milyen programok várnak rátok, és már össze is állítja nektek a listát a nélkülözhetetlen darabokkal. Nektek pedig nincs más dolgotok, mint betenni őket a bőröndbe. Ugye, hogy így sokkal egyszerűbb?

Megtanítunk összecsomagolni a nyárra – Tuti holmik fesztiválra, strandra és utazáshoz helytakarékos bőrönd csomagolás

Gyors, hatékony bőröndpakolási tippek – hogy minden beférjen a csomagotokba

A bőröndpakolással sokunknak meggyűlik a baja utazás előtt. Nemcsak azzal, hogy mit vigyünk magunkkal, hanem azzal is, hogy mibe és hogyan pakoljunk. Vagy magunktól elsajátítjuk a bepakolás művészetét, vagy megtanuljuk szüleinktől, esetleg ráguglizunk a neten. Na igen, csak egy bibi van, hogy így kapásból legalább négy-öt fajta hajtogatási és bepakolási technikával találkozhatunk. Hogy ezek közül melyik a legpraktikusabb? Leteszteltük!

A teljes cikket IDE kattintva olvashatjátok.

4. BKK Futár

Ha már a nagy melegnél tartunk, érdemes letöltenetek egy olyan appot is, ami a közlekedést gyorsítja meg. A BKK futár például tökéletes választás, hiszen így könnyedén meg tudjátok nézni, hogy juthattok el leggyorsabban a kívánt helyre anélkül, hogy hosszú perceket kellene várnotok a tűző napon. Személy szerint én a BpMenetrend nevű alkalmazást is ajánlom, hasonló célokra, hiszen ott a menetrendeket csekkolhatjátok, és még internet sem szükséges hozzá.

5. Serial Box

Ha szívesen magatokkal vinnétek a strandra a kedvenc könyveteket, de persze a sorozatokat sem akarjátok kihagyni, akkor megtaláltátok a tökéletes megoldást. Ez a zseniális app ugyanis egyesít mindent, ami a szórakozáshoz szükséges. És mivel angol nyelvű a program, még nyelvgyakorlásnak sem utolsó. Sajnos  a rossz hír, hogy csak egy pár részt tudtok ingyen elolvasni/meghallgatni, de ha belegondoltok, egy jó könyvért talán megéri…

Forrás:
Pexels

+ 1. SmartyPlants

Ti is imádjátok a növényeket és szeretnétek zöldbe borítani a lakásotokat, de bizonytalanok vagytok a gondozást illetően? Akkor ezt az appot nektek találták ki! Nincs más dolgotok, mint lefotózni a kérdéses növényt, és máris megkaptok minden információt, amit csak érdemes tudni új kedvencetek jellemzőiról, a locsolásról és az igényeiről. Sőt még emlékeztet is benneteket, hogy rendszeresen foglalkozzatok a virágaitokkal!

Varázsoljatok titokzatos dzsungelt az otthonotokból! – Szobanövény-kisokos kezdőknek és haladóknak

Ezek a növények a legsötétebb lakásban is garantáltan jól érzik magukat

A növények gyakran sok gonddal járnak: locsolás, átültetés, elegendő napfény biztosítása. Utóbbi tény miatt sokan azt gondolják, hogy sötét lakásban nem is lehet virágot tartani. Nincs igazuk! Összeszedtünk ugyanis néhány olyan fajtát, amely nem igényel sok gondoskodást, és a lakás bármely, akár az ablaktalan pontján is tartható.

Kattintsatok IDE a folytatásért!

Nektek van életmentő appotok nyárra?

Címkék: #app #mobil #nyár2017
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.