Egyéb kategória

A műköröm rejtett funkciója: kiválóan alkalmas puskázásra

Egy kevésbé ismert tény: a (mű)köröm hátsó oldala rejtett potenciált hordoz. Konkrétan puskázási lehetőséget kínál a vizsgára nem készülő diákok számára. Nem szeretnék senkit sem csalásra buzdítani, de azért ez zseniális.

vous - 2017.06.21.
A műköröm rejtett funkciója: kiválóan alkalmas puskázásra

Anyukám mindig azt mondta, hogy ha puskázom, saját magamat csapom be. Diákkoromban ezek a szavak kevésbé hatottak meg, különösen azért, mert volt, hogy profi fegyverarzenállal készültem, de egyszerűen túl nyuszi voltam hozzá, hogy használjam. A félelemtől volt, hogy kiesett a kezemből puska és lebuktam. Ezután már nem is próbálkoztam, inkább tanultam.

Egy nálam sokkal leleményesebb, bátrabb, ám lusta twitterező nem tanult a fizikavizsgára, így a képleteket egy pici papírra vetette, amit beillesztett a körme hátsó oldalára.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Semmiképp nem ajánlom, hogy példát vegyetek róla, azért sem, mert anyukám szavai hatványozottan beigazolódtak. De azért poénos az ötlet!

mukorom

A műkörömmel nem jár együtt a plázacica-bizonyítvány

Van, hogy bosszankodunk, vagy büszkélkedünk, és van, hogy magyarázkodnunk kell, pusztán azért, mert műkörmünk van. Könyörgöm, nem mondtuk, hogy mindenki csináltasson műkörmöket! Ha nem tetszik, nem kell hordani, nem kell nézni, és főleg nem kell róla véleményt alkotni, ha nem kértük!

Címkék: #puskázás #vizsga
Ajánlott cikkek