Egyéb kategória

5 filmes hely, ahol szívesen hűsölnék a legnagyobb kánikulában

Még nincs az a fene nagy kánikula, de majd lesz. És mivel nem szeretem a meleget, ezért már most olyan képeket gyűjtök a fejembe, amelyek eléggé le tudnak hűteni, ha csak rájuk gondolok. Például filmekből! Azaz, ha kánikula lenne, én ezeken a helyeken hűsölnék!

vous - 2017.06.16.
5 filmes hely, ahol szívesen hűsölnék a legnagyobb kánikulában

Havas Jon és a metsző hideg

Hiába, a legnagyobb kánikulában egyértelmű, hogy Havas Jon mellett lennénk igazán jól. Praktikus döntés, mert ha túl hideg lenne mégis, akkor ő tutira felmelegítene.

Objektum doboz

Narnia havas csodavilága

Amellett, hogy a táj gyönyörű, Mr. Tumnus társaságát nagyon bírnám. Hogy miért? Mert ő egy FAUN, az ég szerelmére!

Objektum doboz

Roxfort, a Roxmorts és a vajsör 

A világ legkirályabb dolga lenne az egyik toronyból bámulni a havazást, vagy beülni a Szárnyas Vadkanba meginni egy vajsört! Apropó, ezzel a recepttel ti is elkészíthetitek otthon.

Objektum doboz

Macaulay Culkin és a szerencsétlen betörők

Én az első részre szavazok, természetesen, és kintről moziznám végig, ahogyan pórul járnak a gazfickók!

Objektum doboz

Bill Murray és az örökké

Az Idétlen időkig című film pont annyira havas, hogy kellőképpen lehűtsön, de a szívemet fel is melegítse a happy end. Ha nem láttátok még ezt a klasszikus filmet, amiben Bill Murray újraéli minden napját, és személyiségváltozáson megy keresztül, akkor nem láttatok a világból még semmit! Ha láttátok, akkor meg simán csak nézzétek újra! M.E.G.U.N.H.A.T.A.T.L.A.N!

Objektum doboz

Ti melyik filmbéli jelenetben hűsölnétek szívesen?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.