Egyéb kategória

Itt a Harry Potter-fürdőbomba, ami megmutatja, melyik házba tartoztok

Mióta az első Harry Potter-film tarolt a mozikban, rengeteg varázslatos tárgy készült, az egyszer biztos. Az egyik legújabb kedvencetek viszont ez a különleges fürdőbomba lesz, az tuti!

vous - 2016.12.22.
Itt a Harry Potter-fürdőbomba, ami megmutatja, melyik házba tartoztok

Bár a Harry Potter-filmek utolsó része már régen lecsengett a mozikban, úgy tűnik, a varázsvilág iránti őrület sosem ér véget. Hiszen az utóbbi években láthattuk már a könyv ihlette esküvői tortát, vajsört, és még sminkpalettát is, a Legendás állatok és megfigyelésük pedig egy újabb kaput nyitott a rajongók életében. Most pedig egy új találmány azt is megmutatja, melyik ti melyik házba kerülnétek; és nem, ez nem J. K. Rowling Teszlek süvege.

A különleges, Harry Potter ihlette fürdőbombák játékosan fedik fel a titkot, vajon titeket melyik házba osztanának be Roxfortban. A lényege, hogy négy különböző szín van ráfestve a labdákra, amikor pedig beleteszitek őket a vízbe, valamelyik árnyalat beszínezi a vizet. Persze azt nem tudni előre, a négy közül melyik lesz az. A piros a Griffendélt, a sárga a Hugrabugot, a kék a Hollóhátat, a zöld pedig a Mardekárt jelképezi.

Objektum doboz

Ezzel tényleg fel lehet dobni az esti fürdést!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.