Egyéb kategória

Itt a Harry Potter-fürdőbomba, ami megmutatja, melyik házba tartoztok

Mióta az első Harry Potter-film tarolt a mozikban, rengeteg varázslatos tárgy készült, az egyszer biztos. Az egyik legújabb kedvencetek viszont ez a különleges fürdőbomba lesz, az tuti!

vous - 2016.12.22.
Itt a Harry Potter-fürdőbomba, ami megmutatja, melyik házba tartoztok

Bár a Harry Potter-filmek utolsó része már régen lecsengett a mozikban, úgy tűnik, a varázsvilág iránti őrület sosem ér véget. Hiszen az utóbbi években láthattuk már a könyv ihlette esküvői tortát, vajsört, és még sminkpalettát is, a Legendás állatok és megfigyelésük pedig egy újabb kaput nyitott a rajongók életében. Most pedig egy új találmány azt is megmutatja, melyik ti melyik házba kerülnétek; és nem, ez nem J. K. Rowling Teszlek süvege.

A különleges, Harry Potter ihlette fürdőbombák játékosan fedik fel a titkot, vajon titeket melyik házba osztanának be Roxfortban. A lényege, hogy négy különböző szín van ráfestve a labdákra, amikor pedig beleteszitek őket a vízbe, valamelyik árnyalat beszínezi a vizet. Persze azt nem tudni előre, a négy közül melyik lesz az. A piros a Griffendélt, a sárga a Hugrabugot, a kék a Hollóhátat, a zöld pedig a Mardekárt jelképezi.

Objektum doboz

Ezzel tényleg fel lehet dobni az esti fürdést!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.