Egyéb kategória

Félre a kis feketével – idén nyáron hódít a fehér!

Ahogy egyre feljebb kúszik a hőmérő mutatója, úgy nyúltok ti is biztosan a világosabb színű ruhák után reggelenként. Ez teljesen érthető is, mert bár a fekete örök, azért a fehér színű ruhák jó barátaink lehetnek a kánikulában.

vous - 2017.06.14.
Félre a kis feketével – idén nyáron hódít a fehér!

A fehér ugyanis könnyed, légies, arról nem is beszélve, hogy eszméletlenül jól mutat a barnára sült bőrötökön! Ha eddig azért féltetek ettől a színtől, mert úgy gondoljátok, hogy nem előnyös, esetleg teltebbnek mutat majd a kelleténél, akkor megnyugtatlak benneteket: ha okosan csináljátok, ettől egyáltalán nem kell félnetek.

Objektum doboz

Szóval már csak egy kérdés marad: milyen darabokat szerezzetek be? Megmutatom az én kedvenceimet, amikből ti is inspirálódhattok.

Egyszerű, de nagyszerű

Ha most indultok nyári bevásárlásra, akkor hallgassatok rám, és tegyetek néhány fehér ruhadarabot is a kosárba. Az egyszínű felső ugyanis igazi főnyeremény, rengetegféleképpen variálható, és szó szerint bármivel viselhetitek. Igazi must-have darab, ami a ti ruhatáratokból sem hiányozhat!

Objektum doboz

A nadrágok is fehérbe öltöztek

Ha már a fehér színnél tartunk, egyértelmű, hogy a nadrágokat sem hagyjuk ki a sorból. Először is egyszer s mindenkorra felejtsétek el, hogy csak a modellalkatú lányoknak áll jól! A siker kulcsa csupán annyi, hogy okosan válasszatok fazont magatoknak. Próbáljatok fel többféle stílust, és előbb-utóbb tuti, hogy megtaláljátok a nektek valót. Olvasnátok még a témában? Tippek és trükkök, hogy megszeressétek a virágos nadrágokat.

Objektum doboz

Tetőtől talpig fehérben

Szerezzetek be egy világos maxiruhát, ami amúgy is a nyár nagy slágere. Arról nem is beszélve, hogy a srácok imádják, mert szuperszexi. Csak ne felejtsétek el: a fehér ruha alatt mindig testszínű fehérneműt viseljetek!

Arra az esetre is van egy tippem, ha ti sem éritek el a 170 centit. Trükközzetek egy kicsit a cipővel, vegyetek fel egy telitalpú vagy magas sarkú cipellőt, és higgyétek el, a végeredmény magáért beszél majd.

Objektum doboz

Mintákból sosem elég

Ha féltek attól, hogy teljesen fehérbe öltözzetek, akkor csalhattok egy picit azzal, hogy mintákkal dobjátok fel a szetteteket. Az összhatás ugyanolyan tökéletes lesz, ráadásul még egy kis izgalmat is csempészhettek a kinézetetekbe. Az biztos, hogy senki nem fog így szó nélkül elmenni mellettetek!

Objektum doboz

Bevállalósaknak: fehér fürdőruha

Oké, elismerem, hogy a fehér fürdőruha merész választás, és lehet, hogy a hófehér bőrömmel én sem vállalnám be nyár elején, de amikor már kaptok egy kis színt, simán kipróbálhatjátok, mert hihetetlenül jól néz ki. Nézzétek csak!

Objektum doboz

Ugye, hogy megéri beszerezni egy pár fehér ruhadarabot?

ruha réteg divat

A fekete karcsúsít? A fehér a duciknak tabu? – Tévhitek a két színnel kapcsolatban

A fekete és a fehér két nagyon jól kihasználható alapszín a ruhatárban. (Vannak, akik szerint ezek nem is színek, de ebbe most nem megyünk bele.) Sokféle tévhit kering velük kapcsolatban, de most végre rendet teszünk a fejetekben – és a gardróbban.

Kattintsatok IDE, ha érdekel, hogyan viseljétek ezt a két színt!

Címkék: #divat #fehér #nyár
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Otthon

A népszerű és designos franciaágyak
Otthon
A népszerű és designos franciaágyak
vous - 2023.11.23.
Az alvás fontos szerepet játszik mindennapi életünkben, és egy megbízható franciaágy kiválasztása kulcsfontosságú a pihentető alváshoz. Az ilyen ágyak között két gyakran választott lehetőség van a rugós és a matracos változatok. Mindkét típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, és a választás függ az egyéni szempontoktól és az alvási szokásoktól.