Egyéb kategória

Lenyűgöző: egy grafikus a Pantone színeiben látja a világot

Egy olasz grafikus, Andrea Antoni járta a világ városait és kereste a Pantone színeit, bebizonyítandó, mennyire színes a természet. Azt hiszem, elérte a célját!

vous - 2017.05.17.
Lenyűgöző: egy grafikus a Pantone színeiben látja a világot

Andrea Antoni kutatása során mindegyik Pantone színárnyalatot behelyezte a különböző városok látképeibe, majd kattintott egyet. Narancssárga hangulatban, melankolikus égen felbukkanva, a frissen vágott füvön virágzó, zöld színű kollekcióinak köszönhetően az elkészült képek gyönyörűen illusztrálják, ahogy Andrea látja a világot a Pantone színekben.

Így viseljétek 2017 színét, a lombkoronazöldet! Sarkadi Nikolett

Viseljétek 2017-ben az év színét úgy, ahogy eddig soha!

„2017-nek jónak kell lennie, még az év színe is gyönyörű! – körülbelül ebben egyeztünk meg nemrég Takács Nórával, amikor arról beszélgettünk, hogy igazán véget érhetne már 2016, mert nem volt egy könnyű év, mindenkire a környezetünkben ráférne egy könnyebb, kevesebb tanulnivalóval érkező esztendő. Most, hogy rábámulok a Pinteresten összegereblyézett, a lombkoronazöldnek szentelt boardomra, összegyűjtöttem, mennyi minden jutott eszembe ezzel a színnel kapcsolatban” – kezdi cikkét Eszter, amelynek a folytatását ITT olvashatjátok tovább. 

 A drámaibb hatás érdekében Andrea néha tükrözi a képet, vagy manipulálja más kreatív módon, így vonzóbbá téve a kompozíciókat.

Mint grafikus, mindig is rajongtam a Pantone palettákért. Így történt egy napon, hogy egy különösen színes képet készítettem, és megpróbáltam összekapcsolni a  Pantone színekkel.

– mondta Antoni a Creatorsnak.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek