Egyéb kategória

Milyen színekkel viseljétek ősszel a szürkét? Megmutatom!

A szürke szín sok mindenkinek az unalmat, színtelenséget jelenti. Pedig ez egyáltalán nem így van. Tekintsünk kicsit másként erre a sokoldalú árnyalatra, ami sosem megy ki a divatból!

vous - 2015.08.21.
Milyen színekkel viseljétek ősszel a szürkét? Megmutatom!

A szürke egy fantasztikus alapszín, pont úgy, mint a fehér és fekete. Minden színnel passzol, és rengeteg árnyalata található meg az üzletekben. Azt, hogy nektek melyik árnyalat áll jól, elég gyorsan ki tudjátok deríteni. Elég felpróbálni a kiválasztott ruhát!

Ha nagyon világos a bőrötök és a hajatok, akkor látni fogjátok, hogy a világosszürkétől beszürkültök és nagyon sápadtak lesztek.

Forrás:
VOUS

Szürke, színes mintás ruha: Asos Világosszürke rövid ruha öv nélkül: Mango Sötétszürke, V nyakú ruha: Mango Bő, cipzáros ruha: Asos Világosszürke rövid ruha övvel: Mango Sötétszürke, látszólag kétrészes ruha: Mango Felül zárt lenge ruha: Asos

Ezekkel az adottságokkal érdemes sötétebb árnyalatot választani, míg a sötétebb bőrűek nyugodtan választhatják a világosszürkét. Ha jól használjátok ezt a színt, akkor szinte bárhova, bármikor felvehetitek. Rengeteg lehetőségetek van kombinálni, feldobni más színekkel, csak a bátorságotok szabhat határt!

Nyáron és tavasszal tökéletes hozzá a rózsaszín, a halványsárga, a fehér és a világoskék.

Forrás:
VOUS

Tavaszi ruha: Mango

Ősszel és télen kitűnő párosítás a pirossal, okkersárgával, sötétkékkel, pinkkel, zölddel, de még a barnával is.

Forrás:
VOUS

Őszi ruha: H&M

Az ősz közeledtével vehettek hozzá színes sálakat, dzsekit vagy cipőt, de akár színes táskával is feldobhatjátok az összeállításotokat. Merjétek bátran viselni ezt a színt, csak nyerhettek vele!

Ajánlott cikkek