Egyéb kategória

Torta tutira turbózva: hódít a formatorta!

Ma már sajnos egyre gyakoribb jelenség, hogy nem elég a tökéletes ünnephez egy isteni torta, fontosabb, hogy különleges legyen. A formatorta hódít, ami tényleg lenyűgöző, de lassan versengés alakul ki már az óvodások körében is.

vous - 2017.05.09.
Torta tutira turbózva: hódít a formatorta!

A minap egy kedves barát kétségbeesetten kért segítséget egy közösségi portálon, hogy ki tud megfizethető tortaforma-lelőhelyet, mert a kisfia születésnapjára hármat is kellene vennie – ovi, család, barátok –, és 15.000 forintot kóstál átlagosan egy ilyen csodasütemény.

torta

Varázslatos torta robbantotta fel az internetet

Azt gondoltuk, már mindent láttunk, és már nem okozhatnak meglepetést az internet legmélyebb bugyraiból előkerülő dolgok, de most tényleg leesett az állunk.

Színváltós tortára bukkantunk.

Bár a torta a születésnap fontos része, és érthető, hogy mindenki szép, szebb, izgalmas tortát és feledhetetlen élményt szeretne a fontos alkalmak kapcsán, azért valahol elszalad a ló…

Ünnepelni és meglepni jó, félreértés ne essék, de olyan irgalmatlan „überelés” indult be, ami követhetetlen. A formatorták ugyanakkor tényleg lenyűgözőek, egy-egy példány művészeti alkotás, amibe az embernek nincs is szíve belevágni. Az is tény, hogy a formázás idő és aprólékos munka, ha pedig marcipános a borítás, akkor a mandula-alapú massza alapanyagára is tényleg húzós.

A cikk itt még nem ér véget! A folytatásért kattintsatok a Cookta oldalára!

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.