Egyéb kategória

Tényleg nem létezik kényelmes melltartó? Ó, dehogynem!

Ha rajtunk van, utáljuk, ha nincs rajtunk, hiányoljuk – mi az? Igen, a melltartónk. A ruhatár „szükséges rossz” kategóriájába eső darabja – pedig nem kéne, hogy így érezzünk, hiszen igenis léteznek kényelmes melltartók, csak idő megtalálni őket. De jó hírünk van: idén könnyű dolgotok lesz!

vous - 2017.05.01.
Tényleg nem létezik kényelmes melltartó? Ó, dehogynem!

Az otthon ott van, ahol a melltartó lekerül 

Valljuk be: a legtöbb munkanap után az ember lánya alig várja, hogy hazaérjen és pihenjen megszabaduljon a melltartójától. Talán olyan ez, mint egy se veled, se nélküled kapcsolat: nem lépnénk ki nélküle az utcára – tisztelet a kivételnek –, de amint felvesszük, már bánjuk is. Szorít, nyom, dörzsöl – ki ne akarna tőle megszabadulni?

Objektum doboz

A kényelmes melltartó fogalmára sokan olyan mítoszként tekintenek, mint a kényelmes magas sarkúéra. Nincs, nem létezik, pont. Pedig a megfelelő melltartóval és egy kis odafigyeléssel elkerülhetjük az állandó szenvedést. Hogy mire figyeljetek?

  • A legtöbb gyakoribb hiba, hogy a nők többsége nem a megfelelő méretet hordja. Forduljatok szakemberhez a melltartó kiválasztásánál, a megfelelő méret ugyanis nem nyom és nem kínoz.
  • Használjátok megfelelően a pántokat: az a feladatuk, hogy tartsák a melleket, nem az, hogy az egekbe felhúzzák őket. 
  • Kerüljétek a merevítéssel ellátott darabokat, vagy vásárlás előtt vizsgáljátok meg, hogy elég puha-e körülötte az anyag.

De mit jelent a kényelem? 

Nem szabad elfelejteni, a kényelem fogalma is relatív: míg egyesek esküsznek a pántos, merevítős verzióra, addig mások a kevesebb, több elvénél maradnak. A VOUS-lányok elmesélték, nekik mi az elsődleges szempont, ha kényelemről van szó.

Számomra a kényelmes melltartó a tökéletes méretet jelenti. Ha jó a hátszélessége, a kosár mérete, és nem túl vékony a pántja, akkor nem fog bevágni sehol.

„Utálom a melltartókat, és ha már választanom kell, akkor a pánt nélkülieket részesítem előnyben, azok közül is azokat, amiben nincs semmilyen merevítés, így mondjuk értelme sincs sok, de legalább szexi. Ha lehet, akkor én inkább nem kényszerítem magam 'keretek' közé.”

„A kedvenceim a háromszög melltartók, amikben nincsen merevítés, szivacs, csak az anyag, ami puha, de feszes és tart is valamennyit. Szinte nem is érzem, mégis van rajtam valami.”

„Csak a váll nélküli. A pántoktól kiver a víz.

Szeretem, ha nem érzem, hogy rajtam van, de betölti a funkcióját.

Viszlát, tanga, szerettünk! – ilyen egy jó és nem utolsósorban trendi fehérnemű

Viszlát, tanga, szerettünk! – ilyen egy jó és nem utolsósorban trendi fehérnemű

Nem túlzok, ha azt mondom, a világ leghíresebb villantását köszönhetjük Sharon Stone-nak, aki az Elemi ösztönben elhitette velünk: nem minden ruha alá kell vagy épp érdemes bugyit venni. A hétköznapokban azonban ez is eltér a filmektől: bugyit hordani érdemes, sőt kell is! Ráadásul e téren is állandóan változnak a trendek. Kíváncsiak vagytok az ideiekre?

A teljes cikkért kattintsatok ide!

Szerezzétek be a legjobbakat!

Ha ti is még mindig keresitek a tökéletes darabot, most nagy eséllyel találhatjátok meg. Az idei fehérnemű-kínálatot nézve a szexi megjelenés mellett a kényelem is fontos szempont volt. A legegyszerűbb, körmerevítős fazonok mellett bőven válogathattok a már említett háromszög alakú melltartók közül is. A kényelmes melltartó többé nem egyenlő az unalmas „mamimelltartókkal”. Nézzétek csak!

1.Sloggi 2.Tezenis 3.Intimissimi 4.Tezenis 5.Triumph 6.Sloggi

1. Sloggi 2. Tezenis 3. Intimissimi 4. Tezenis 5. Triumph 6. Sloggi
Ajánlott cikkek