Egyéb kategória

Korosak és szexik – ezekért az idősebb színészekért vadulnak meg a fiatal lányok

Már gyerekkoromban is mondták, hogy koravén vagyok. Az idősebbekkel mindig jobban kijöttem, inkább velük töltöttem az időt, és ez jellemző volt a pasikra is.

vous - 2017.04.30.
Korosak és szexik – ezekért az idősebb színészekért vadulnak meg a fiatal lányok

Valószínűleg a hallássérülésem miatt is komolyabban gondolkoztam, határozott elképzeléseim voltak arról, hogy mit szeretnék, kilógtam a sorból. Ez nem jelenti azt, hogy fiatalabb srácokkal nem ismerkedtem, csak egyszerűen mindig az lett a vége, hogy túl komolytalanok. Akkoriban rendre téma volt a csajokkal az MSN-en, ha új pasi került látótérbe, hogy

  • hány éves,
  • és ha egykorú/fiatalabb, akkor vajon fejben hol tart.

Nyilván mindig oda jutottunk, hogy a kor nem mérvadó, de azért nálam mindig előnyt élvezett, ha idősebb volt a srác. Ők kicsit komolyabban gondolkodtak. Jó, persze, nem mind. Szóval én nem igazán csíptem a fiatal tinisrácokat, mint Emcsi, az idősebbeket jobban, szerintem az élettapasztalat meg a kor is sármossá tehet egy pasit. Íme néhány korosabb sztárpasi, akit összeszedtünk Annával és Mojzival, merthogy ők is csípik az idősebb pasikat (is).

Jeremy Irons

Az angol színész olyan alkotásokban villantotta meg a tehetségét, mint A francia hadnagy szeretője, Pillangó úrfi, a Lolita, Kafka, Mennyei királyság, Az időgép, a Die Hard III vagy a Borgiák című történelmi sorozat. Ami azt illeti, nemcsak a játékáért nézhető, hanem csak mert jólesik ránézni.

Objektum doboz

Mads Mikkelsen

A Hannibált is játszó színész egyszerre ijesztő és vonzó. Nehéz megmagyarázni, hogy mi olyan őrületesen jó benne, de kell egyáltalán? Csak dőljetek hátra, és nézzétek őt.

Objektum doboz

Christopher Walken

Na, ha Mads Mikkelsen ijesztő, akkor ő aztán rémisztő. Szokatlan az arca, rémisztő a mosolya, gonosz szerepekben remekel. A vonzereje szintén megmagyarázhatatlan, de létezik.

Objektum doboz

viggo mortensen

Hollywood és a nők a lábaik előtt hevernek: mégis mit tudnak a skandináv pasik?

A férfiakról azt mondják, elég, ha csak egy fokkal szebbek az ördögnél. A dán színész, Mads Mikkelsen élő példája annak, hogy ez az állítás tökéletesen helytálló: bár nem egy jóképű férfi, mégis van benne valami megmagyarázhatatlanul vonzó. Hannibál napunk alkalmából végigpásztáztuk a skandináv terepet, hogy felkutassuk nektek az északi országok legvonzóbb pasijait.

Jason Statham

A szállító sztárja még 49 évesen is iszonyú jó bőrben van, zongorázni lehet a kockáin. Hiába, na, szívesen elbújnánk a kocsija csomagtartójában, és remélnénk, hogy megment. 

Objektum doboz

Vin Diesel 

Az apukatestéért már megszólták a színészt, és ő akkor vállalta is, hogy mivel apa, ezért naná, hogy apateste van. Az ő sármját azt hiszem, meg tudom válaszolni: ő bizony a bugyiletolós kopasz pasik közé tartozik, mindegy, hogy éppen hány éves.

Objektum doboz

Nálatok ki a favorit?

Ajánlott cikkek