Egyéb kategória

Az Adidas ismét a környezettudatosság mellett: 11 műanyagpalackból gyártja új futócipőit

Az Adidas idén három új óceáni műanyagból és újrahasznosított poliészterből készült futócipő bevezetésére készül. A márka 2017-es célkitűzése, hogy legalább 1 millió, a Parley tisztító hálózata által kihalászott műanyagszemétből előállított cipőt dobjon piacra.

vous - 2017.04.29.
Az Adidas ismét a környezettudatosság mellett: 11 műanyagpalackból gyártja új futócipőit

Két új darabbal is bővíti tavalyi évben bemutatott Parley UltraBOOST kollekcióját az didas: az UltraBOOST Uncaged után idén tavasszal az UltraBOOST és az UltraBOOST X modellek környezettudatos változatai is a boltok polcaira kerülnek.

A páronként mintegy 11 műanyagpalack újrahasznosításával előállított futócipők alapanyagát a Parley kampányának részeként halászták ki a Maldív-szigeteket övező vizekből, azzal a céllal, hogy felhívják a figyelmet azok túlzott szennyezettségére, illetve átfogó megoldást kínáljanak a tengerek szennyezésének problémájára.   

adidas-alexander-wang

Meg merjük kockáztatni, hogy Alexander Wang és az Adidas közös kollekciója a legmenőbb idén

Ha kedvelitek a lezser és sportos stílust, imádni fogjátok Alexander Wang és az Adidas közös kollekcióját – mi beleszerettünk!

„Az Adidasnál abban hiszünk, hogy a sporton keresztül képesek vagyunk megváltoztatni a világot. Különösen igaz ez akkor, amikor a fenntarthatósággal kapcsolatos törekvéseinkről beszélünk.

Cégünk azon kevés vállalatok egyike, amely képes volt integrálni a fenntarthatóságot az üzleti modelljébe is, melynek köszönhetően számos új terméket fejlesztettünk ki már eddig is a környezettudatosság jegyében.

– nyilatkozta a Parley kollekció új darabjai kapcsán Végső Péter, az Adidas brandmenedzsere.

Forrás:
Adidas

Forrás:
Adidas

Forrás:
Adidas

Az új környezettudatos termékek először május 10-től lesznek kaphatók világszerte a kiválasztott Adidas üzletekben és kereskedőknél. A Parley UltraBOOST modellek hazai megjelenése 2017 júliusában várható.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.