Egyéb kategória

Az Adidas ismét a környezettudatosság mellett: 11 műanyagpalackból gyártja új futócipőit

Az Adidas idén három új óceáni műanyagból és újrahasznosított poliészterből készült futócipő bevezetésére készül. A márka 2017-es célkitűzése, hogy legalább 1 millió, a Parley tisztító hálózata által kihalászott műanyagszemétből előállított cipőt dobjon piacra.

vous - 2017.04.29.
Az Adidas ismét a környezettudatosság mellett: 11 műanyagpalackból gyártja új futócipőit

Két új darabbal is bővíti tavalyi évben bemutatott Parley UltraBOOST kollekcióját az didas: az UltraBOOST Uncaged után idén tavasszal az UltraBOOST és az UltraBOOST X modellek környezettudatos változatai is a boltok polcaira kerülnek.

A páronként mintegy 11 műanyagpalack újrahasznosításával előállított futócipők alapanyagát a Parley kampányának részeként halászták ki a Maldív-szigeteket övező vizekből, azzal a céllal, hogy felhívják a figyelmet azok túlzott szennyezettségére, illetve átfogó megoldást kínáljanak a tengerek szennyezésének problémájára.   

adidas-alexander-wang

Meg merjük kockáztatni, hogy Alexander Wang és az Adidas közös kollekciója a legmenőbb idén

Ha kedvelitek a lezser és sportos stílust, imádni fogjátok Alexander Wang és az Adidas közös kollekcióját – mi beleszerettünk!

„Az Adidasnál abban hiszünk, hogy a sporton keresztül képesek vagyunk megváltoztatni a világot. Különösen igaz ez akkor, amikor a fenntarthatósággal kapcsolatos törekvéseinkről beszélünk.

Cégünk azon kevés vállalatok egyike, amely képes volt integrálni a fenntarthatóságot az üzleti modelljébe is, melynek köszönhetően számos új terméket fejlesztettünk ki már eddig is a környezettudatosság jegyében.

– nyilatkozta a Parley kollekció új darabjai kapcsán Végső Péter, az Adidas brandmenedzsere.

Forrás:
Adidas

Forrás:
Adidas

Forrás:
Adidas

Az új környezettudatos termékek először május 10-től lesznek kaphatók világszerte a kiválasztott Adidas üzletekben és kereskedőknél. A Parley UltraBOOST modellek hazai megjelenése 2017 júliusában várható.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.