Egyéb kategória

A gumiflamingó jelenleg érdekesebb, mint a játékosok: megnéztük az Exek az édenben első részét

Elindult a Viasat3 vadonatúj régi/új Éden hotel-féle valóságshow-ja (vagy valami olyasmi), az Exek az édenben. Megnéztük az első adást: csúcs a flamingós úszógumi!

vous - 2017.04.19.
A gumiflamingó jelenleg érdekesebb, mint a játékosok: megnéztük az Exek az édenben első részét

Kedden startolt az Ex on the Beach bibliáján alapuló Exek az édenben és mint már céloztam rá, a műsor valójában Éden hotel 2.0 – de ez nem baj. Az Éden hotel az egyik legszórakoztatóbb valóságshow volt a hazai kínálatban, így az exes verzió is bejöhet. Minden adott hozzá.

6 kezdő játékossal indult a műsor: három lány, három fiú, akikhez majd csatlakoznak még fiúk, lányok, vagyis az exek. Hol egy lány, hol egy fiú távozik majd a műsorból, az, akinek a „ceremónián” a legtöbb virágfűzér kerül a nyakába.

Csak a szokásos: műköröm, szilikon, tetoválás és itt-ott némi dombszerű bizonyíték, hogy a srácok lejárnak a konditerembe Facebookozni

Franciska, aki annyira lassan és vontatottan beszél, hogy ezért +30 perc az adásidő, Tamás, aki nagyon creepy, akarom mondani furcsa; Norbi, aki első látásra szerelmes lett; Andi, aki nem sokat beszél, de pajzán gondolatai támadnak, ha Norbi masszírozza a melleit; Dia, aki nem tartja magát egy okádéknak, egyébként ő Norbi első látásra szerelme; és itt van nekünk Bence, aki közelebbi kapcsolatba került a gumihattyúval és nem mellesleg Franciska exe, vagy valami olyasmi.

Forrás:
Viasat3

Érdekesség, hogy az első adásban, illetve az első estén, két pár is közelebb került egymáshoz a takaró alatt. Tamás és Franciska, valamint Norbi és Dia sem bírt magával. Utóbbi párnak talán csak kérészéletű a mámor, mint kiderült, a második adásban érkezik egy igen dekoratív hölgy, aki lehet elcsavarja majd Norbi fejét.

Kíváncsian várjuk a folytatást, eddig semmi extra, de még nem temetném a műsort. Az első adásban a medencében úszkáló gumiflamingó foglalkoztatott a leginkább: KELL!!!

Forrás:
viasat3

Itt meg tudjátok nézni a teljes adást.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!