Egyéb kategória

5 fontos infó, amit meg kell osztani a vendégekkel az esküvő előtt

Ha azt szeretnétek, hogy a vendégek is igazán jól érezzék magukat a nagy napotokon, akkor az esküvő előtt mindenképp közöljetek velük néhány fontos infót. Mutatjuk, mik ezek! 

vous - 2017.04.16.
5 fontos infó, amit meg kell osztani a vendégekkel az esküvő előtt

1. Információk az esküvő helyszínéről

A Brides.com szerint, ha tehetitek, segítsetek abban a vendégeknek, hogy könnyen megtalálják az esküvő helyszínét. Jelöljétek be térképen, hol található a helyszín, tegyetek ki nyilacskákat, táblácskákat, amelyek segítenek eligazodni a meghívottaknak.

2. Információk a szállással kapcsolatban

Ha olyan vendégek is érkeznek, akiknek szállást kell biztosítanotok, akkor tudassátok velük, hogy mire számíthatnak. Hol lesz a szállás, hány fős lesz a szoba, kivel lesznek egy szobában, milyen messze van az esküvő helyszínétől a szállás?

Forrás:
Love Fern Weddings

3. Adjátok meg a pontos dress code-ot!

Sokat segítetek a vendégeknek azzal, ha meghatározzátok a pontos dress code-ot. Zavar, ha valaki feketében jön? Ki kell öltözni? Esetleg a farmer-tornacipő kombó is szóba jöhet? 

4. A „plusz egy fő”

Beszéljétek meg előre a vendégekkel, hogy ki hoz magával kísérőt és ki érkezik egyedül. A legjobb, ha mindenkivel külön letisztázzátok, hogy kivel jön, így a nagy napon nem kell azon izgulnotok, hogy lesz-e elég hely, jut-e mindenkinek vacsora…

Forrás:
jlbwedding.com

5. Az esküvő fontosabb programjai

Jó, ha a vendégek előre tudják, hogy mire számíthatnak. Mikor kezdődik a polgári esküvő, a templomi esküvő, a vacsora, valamint hogy számíthatnak-e egyéb programokra.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.