Egyéb kategória

Ti mit csináltok, ha összefuttok az exetekkel? Rihanna így viselkedett

Az első találkozás az expasival, miután szakítottatok... Na, az egy cseppet sem kéjutazás. Hiába az előre megtervezett monológ, vagy a lazaság álcája, a dolog általában sosem úgy sikerül, ahogy azt szerettük volna. És jó tudni, hogy igazából a legnagyobb hírességeknél sincs ez másképp.

vous - 2017.04.11.
Ti mit csináltok, ha összefuttok az exetekkel? Rihanna így viselkedett

Szerintem mindenki elképzelte már, milyen lesz először összefutni egy expasival. Hogy majd persze tökéletesen nézünk ki, teljesen lazák leszünk, elviccelődünk, és kétség sem férhet majd hozzá, hogy minket aztán egy cseppet sem érdekel már a srác. Most komolyan, a valóságban ez hányszor sikerült nektek? Mert van, hogy úgy meglepődünk, zavartan összevissza beszélünk, és van, hogy inkább hozzá se szólunk a pasihoz.

Na de mit tett vajon Rihanna, amikor egy gyerekzsúron összefutott exével, Drake-kel?

Az egykori sztárpár egy közös ismerősük gyerekbuliján jelent meg, persze nem együtt. Egy jelenlévő pedig videót készített az eseményről, amin nyilvánvalóan látszik: Rihanna és Drake tartották a távolságot, és még csak egymáshoz sem szóltak.

Objektum doboz

Persze azt nem tudhatjuk, hogy a fennmaradó időben, amit nem rögzített kamera, beszélgettek-e egymással. De simán lehet, hogy Rihanna még élénken emlékszik arra a bizonyos fotóra, amit Drake Jennifer Lopez társaságában töltött fel anno az internetre. Az után pedig könnyen lehet, hogy nekünk sem lett volna kedvünk társalogni.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.