Egyéb kategória

A jövő már itt van: hamarosan akár mosollyal irányíthatjátok a telefonotokat

A telefonjaink egyre okosabbak lesznek, és már felmerült a kérdés: akkor a hozzájuk tartozó kiegészítők miért ne lehetnének modernebbek? Most pedig készül a fülhallgató, amit a mobilra kötve egyetlen mosollyal is irányíthattok!

vous - 2017.04.11.
A jövő már itt van: hamarosan akár mosollyal irányíthatjátok a telefonotokat

Nagyon úgy tűnik, hogy a jövőben még csak meg sem kell mozdítanotok a kezeiteket, ha mondjuk zenét szeretnétek váltani a lejátszóban. Elkezdték már fejleszteni ugyanis azokat a fülhallgatókat, amiket ha rácsatlakoztattok a telefonotokra, felismerik az arckifejezéseiteket – írja a HelloGiggles.

Vagyis ezáltal a készülék az alábbiakra reagálna:

  • elfordítjátok a fejeteket,
  • „shh” hangot adtok ki,
  • kinyitjátok a szátokat,
  • mosolyogtok,
  • kacsintotok.

Ezeket a füles felismeri, és a berögzített módon reagál. Vagyis például ha mosolyogtok egyet, akkor kattintás nélkül tudtok emojit küldeni egy üzenetben valakinek, vagy fogadni egy bejövő hívást. Bár még nincs kész a végleges verzió, a parancsokra a telefon 90%-os sikerrel reagált, így könnyen lehet, hogy a jövőben már így használjuk a telefont!

arc lány szőke virágkoszorú fonat

5 csajos dolog, amit imádnánk, ha feltalálnának a jövőben

Istenem, mennyivel könnyebb lenne az élet, ha már feltalálnának olyan dolgokat, amelyek megoldanák a mai század emberének hétköznapi, piti problémáit! Igaz, jólesik nő módjára „picsogni” ezen-azon, ez szinte hozzátartozik a reggeli kávéhoz, de azért sokkal jobb lenne, ha nem kéne! Elsőre például ennek az öt dolognak örülnék nagyon-nagyon.

A cikket IDE kattintva olvashatjátok el.

Bár azért elég viccesen nézhet ki, hogy valaki a buszon ülve kacsingat vagy nyitogatja a száját.

Ajánlott cikkek