Egyéb kategória

A jövő már itt van: hamarosan akár mosollyal irányíthatjátok a telefonotokat

A telefonjaink egyre okosabbak lesznek, és már felmerült a kérdés: akkor a hozzájuk tartozó kiegészítők miért ne lehetnének modernebbek? Most pedig készül a fülhallgató, amit a mobilra kötve egyetlen mosollyal is irányíthattok!

vous - 2017.04.11.
A jövő már itt van: hamarosan akár mosollyal irányíthatjátok a telefonotokat

Nagyon úgy tűnik, hogy a jövőben még csak meg sem kell mozdítanotok a kezeiteket, ha mondjuk zenét szeretnétek váltani a lejátszóban. Elkezdték már fejleszteni ugyanis azokat a fülhallgatókat, amiket ha rácsatlakoztattok a telefonotokra, felismerik az arckifejezéseiteket – írja a HelloGiggles.

Vagyis ezáltal a készülék az alábbiakra reagálna:

  • elfordítjátok a fejeteket,
  • „shh” hangot adtok ki,
  • kinyitjátok a szátokat,
  • mosolyogtok,
  • kacsintotok.

Ezeket a füles felismeri, és a berögzített módon reagál. Vagyis például ha mosolyogtok egyet, akkor kattintás nélkül tudtok emojit küldeni egy üzenetben valakinek, vagy fogadni egy bejövő hívást. Bár még nincs kész a végleges verzió, a parancsokra a telefon 90%-os sikerrel reagált, így könnyen lehet, hogy a jövőben már így használjuk a telefont!

arc lány szőke virágkoszorú fonat

5 csajos dolog, amit imádnánk, ha feltalálnának a jövőben

Istenem, mennyivel könnyebb lenne az élet, ha már feltalálnának olyan dolgokat, amelyek megoldanák a mai század emberének hétköznapi, piti problémáit! Igaz, jólesik nő módjára „picsogni” ezen-azon, ez szinte hozzátartozik a reggeli kávéhoz, de azért sokkal jobb lenne, ha nem kéne! Elsőre például ennek az öt dolognak örülnék nagyon-nagyon.

A cikket IDE kattintva olvashatjátok el.

Bár azért elég viccesen nézhet ki, hogy valaki a buszon ülve kacsingat vagy nyitogatja a száját.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.