Lélek

5 cuki dolog, amit a pasik titokban szeretnek

Vannak olyan apró dolgok egy kapcsolatban, amikről azt hinnénk, inkább a csajok szeretik. Most azonban lebuktak a pasik, és kiderült, melyek azok a cukiságok, amiket legalább ugyanannyira szeretnek, mint mi!

vous - 2021.12.08.
5 cuki dolog, amit a pasik titokban szeretnek

Ha a fejünket a mellkasukra hajtjuk

A Your Tango szerint ez a pasik számára azért jó érzés, mert így erősnek érzik magukat. Ha ugyanis a mellkasukra hajtjuk a fejünket, akkor úgy gondolják, biztonságban érezzük magunkat velük – és ez valóban így van.

Ha mi írunk nekik először

Íratlan szabály, hogy a legtöbbször a pasi kezdeményezze a beszélgetést. Néha azonban nem árt, ha mi is kedveskedünk nekik, és olykor-olykor mi jelentkezünk először. Higgyétek el, nagyon jól fog nekik esni!

Forrás: iStock

Ha írunk nekik, mikor a barátnőinkkel bulizunk

Ugye megvan, milyen jó érzés, ha jön egy üzenet tőle, mikor éppen a haverjaival lóg? Nos, ők is ugyanúgy örülnek neki, ha mi is gondolunk rájuk, mikor a csajokkal bulizunk.

Ha elmondjuk nekik, mennyire szeretjük és értékeljük őt

Nem csak nekünk, nőknek van szükségünk arra, hogy a pasink megerősítsen abban, hogy szeret minket. Ideje, hogy ti is többször tudassátok vele, hogy mennyire fontos a számotokra.

Ha fényezzük őket a barátaink előtt

Igen, a pasik is szeretik, ha dicsekszünk velük. Ha például meglepnek valami különlegessel, akkor imádják hallgatni, ahogy a barátainknak áradozunk a romantikus tettről.

Ajánlott cikkek