Egyéb kategória

Ez ám a gesztus! Ezt adta George Clooney a szomszédoknak, cserébe a hangoskodásért

George Clooney és felesége nagy építkezések közepén tart, ami viszont együtt jár azzal, hogy nap mint nap hangzavar uralkodik a birtokon. Épp ezért elég nagylelkű ajándékkal lepték meg a szomszédjaikat!

vous - 2017.04.08.
Ez ám a gesztus! Ezt adta George Clooney a szomszédoknak, cserébe a hangoskodásért

Már egy ideje tudjuk, hogy George Clooney és felesége ikreket várnak, így az öröm valószínűleg nem is lehetne nagyobb náluk. Ráadásul pont jól jött ki a lépés, ugyanis hatalmas birtokukat felújítják, így az új épületbe már beletervezhetik a gyerekszobát is.

Objektum doboz

A szomszédok viszont valószínűleg közel sem örültek ennyire az építkezésnek, ami egyébként már 2015 vége óta tart. Reggeltől estig hangoskodnak ugyanis a munkások, és folyton járnak a teherkocsik, sőt, egyszer ezer darab fát szállítottak ide és ültettek el a kerítés mellett – írja a Daily Mail.

Épp ezért George Clooney meglepte a szomszédokat egy „kisebb” ajándékkal: azaz egy 45 ezer font értékű csomaggal. Ez magában foglalt egy utazást Korfura, hat hét szállást egy luxushotelben és még 30 000 font költőpénzt – meg egy porszívót, bár ez utóbbit nem értjük, hogy kapcsolódik ide.

Úgy tűnik, tényleg igyekszik fenntartani a jó szomszédi viszonyt!

Ajánlott cikkek