Egyéb kategória

Elő a lábakkal! – Ezek lesznek a tavasz legmenőbb szoknyái

Ugye ismerős az érzés, amikor a hosszú, téli időszak után egy időre az ember megunja a nadrágokat, és végre szoknyára vágyik? Nos, ha ti is ebben a cipőben jártok, jó hírem van: idén számos szuper fazon közül válogathattok. Mutatom is, melyik három a mi kedvencünk, de vigyázat, nehogy úgy járjatok, mint Marilyn Monroe!

vous - 2017.04.06.
Elő a lábakkal! – Ezek lesznek a tavasz legmenőbb szoknyái
szoknya fazonok divat grafika

18 szoknyafazon, amit minden divatos nőnek ismernie kell

Már csak azért is, mert nem mindegy, melyiket viselitek. Az egyik kiemeli a hasat. A másik fazon a feneket és csípőt. Van, amelyik épp divatos, és van, amelyik soha nem megy ki a divatból. És igen, van az a bizonyos jolly joker. 

Grafikusunk, Cséfalvay Fanny rajzaiért és írásáért kattintsatok ide

A vonalú – a tavaszi ruhatár jolly jokere

Az A vonalú, azaz lefelé szélesedő szoknya igazi alapdarab egy női ruhatárban. Hogy miért? Mert nem lehet vele mellényúlni, szinte mindenkinek jól áll – legyen szó körte, homokóra vagy épp fiús testalkatról. Ráadásul a szokásos, nagy cipőkérdést is megoldja: egy A vonalú szoknya éppannyira hordható edzőcipővel, mint magas sarkúval.

#voustipp – amire vigyázzatok: A klasszikus A vonalú szoknyák mellett számtalan oversized darabot is találhatunk, aminél érdemes odafigyelni arra, hogy mivel párosítjuk. Ha egy extrán bővülő szoknyát viseltek, vagy épp nagy, nehezebb anyagból készül, válasszatok hozzá egy feszülősebb, testhezállóbb felsőt, hogy elkerüljétek a „krumpliszsák”-hatást.

1. Zara, 2. H&M,  3. H&M, 4. Mohito

1. Zara, 2. H&M, 3. H&M, 4. Mohito
Forrás:
VOUS

Fodros – a kötelező romantikus ruhadarab

Korábban már figyelmeztettünk mindenkit: ha nem vigyáztok, idén fodormérgezést kaptok. Ezek a romantikus elemek az idei tavaszi–nyári szezonban bizony minden ruhadarabon megjelennek, legyen szó nadrágról, felsőről vagy épp szoknyáról. A romantikus, nőies ruhadarabok szerelmeseinek kötelező, de azoknak is érdemes kísérletezni a fodros szoknyákkal, akiktől távol áll a habos-babos, rózsaszín világ. Hogy miért? Mert egy sportos, hétköznapi szettet tökéletesen feldob egy aprócska fodor – az már csak rajtatok áll, hol viselitek.

#voustipp – amire vigyázzatok: Az idei trendek szerint a fodor a legtöbb szoknyán pluszdíszítőelemként jelenik meg, így a körte és a homokóra testalkattal rendelkező nőknek érdemes vigyázniuk, nehogy a fodrok csípőben erősítsenek. 

1. Mango, 2. Zara, 3. Zara, 4. Stradivarius

1. Mango, 2. Zara, 3. Zara, 4. Stradivarius
Forrás:
VOUS

Felsliccelt – a kihagyhatatlan dögös szoknya

A férfiak szerint legszexibbnek számító miniszoknya minden évben terítékre kerül, igazi megunhatatlan kedvenc, idén azonban nemcsak ebben hódíthattok. Az idei tavaszi, de leginkább nyári szezonban előkerülnek a régmúlt kedvencei, a felsliccelt szoknyák is. Tökéletes választás lehet, ha egyszerre szeretnél vadító és csinos lenni.

#voustipp – amire vigyázzatok: Mindig vessétek össze a kivágás és a szoknya hosszúságát, és figyeljetek az arányokra! Egy rövid fazonnál érdemes kerülni a nagy sliccelést, míg egy hosszú szoknyánál bátrabban válaszhatunk mélyen „dekoltált” darabot.  

1. Stradivarius, 2. H&M, 3. Zara, 4. Zara

1. Stradivarius, 2. H&M, 3. Zara, 4. Zara
Forrás:
VOUS
Ajánlott cikkek