Egyéb kategória

Eddig sosem látott felvételekkel érkezett meg Heath Ledger dokumentumfilmjének előzetese

Egyik kedvenc színészünk még 2008-ban hunyt el, most pedig, 9 évvel halála után, dokumentumfilmet készítenek életéről. Az előzetes már itt is van, benne olyan felvételekkel, amiket még sosem láthattunk!

vous - 2017.04.05.
Eddig sosem látott felvételekkel érkezett meg Heath Ledger dokumentumfilmjének előzetese

Alig néhány hete derült ki, hogy a Spike tévécsatorna dokumentumfilmet készít Heath Ledger életéről, már itt is van az első előzetes! Az időzítés nem véletlen, ugyanis a színész tegnap, vagyis kedden töltötte volna be 38. életévét. A trailer különlegessége pedig abban rejlik, hogy rengeteg olyan felvételt tartalmaz, amiket sosem láthattunk még előtte.

Sok videóban Heath saját maga kamerázott, örökítette meg a pillanatokat, és ezek által egy kicsit jobban megismerhetjük személyiségét. A dokumentumfilmben rengeteg barátja mesél arról, milyen is volt ő valójában; többek között Naomi Watts is.

Nézzétek meg a megható előzetest!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.