Egyéb kategória

6 dolog, amit azok érthetnek igazán, akik utálnak egyedül lenni

Először is leszögezem, ez a cikk nem azokról az emberekről szól, akik utálnak szinglik lenni. Hanem azokról az emberekről, akik inkább társaságban érzik jól magukat, mintsem otthon, egyedül; az alábbi dolgokat ugyanis ők mindenkinél jobban érteni fogják.

vous - 2017.04.02.
6 dolog, amit azok érthetnek igazán, akik utálnak egyedül lenni

Mindig is irigyeltem azokat az embereket, akik munka vagy suli után hazamennek, és tökéletesen jól érzik magukat otthon, egyedül. Nekem valahogy ez sose ment; ha tudtam, hogy van egy szabad délutánom, már el is terveztem, mit fogok csinálni. Sőt, hogy egyetlen szabad napom vagy hétvégém se menjen kárba, képes voltam hetekkel előre is programokat szervezni. A biztonság kedvéért. Aki pedig hozzám hasonlóan nem érzi jól magát otthon, egyedül, az az alábbi dolgokat is határozottan átérzi.

nő lány napfény

Lehull a lepel: ezt csinálják a lányok, ha senki nem látja őket

Egy illusztrátor olyan képeket készített a nőkről, amilyeneket ritkán látni. A legreálisabban ábrázolja a női testet és a cselekvéseket, mégpedig azokat, amiket akkor végeznek, ha éppen senki sem látja őket…

A vicces fotókat ITT nézhetitek meg.

1. Sosem késtek, sőt, mindig előbb értek oda mindenhova. Mivel nincs mit csinálnotok otthon egyedül, túl korán nekiálltok készülődni, és emiatt hamarabb el is indultok; ez csak akkor gond, ha egy olyan személlyel találkoztok, aki viszont mindig késik

2. Nagyon ritka, hogy egy programra nemet mondjatok. Többször fordul elő, hogy mindkettőre rábólintotok, és rohanni kell egyikről a másikra; de hogy ti utasítsátok vissza, az tényleg nem gyakori!

3. Imádtok nagyobb utazásokat szervezni, sok-sok emberrel. Mert minél többen vagytok, annál nagyobb a móka is!

4. Túl sok pénzt költötök el egy hónapban. A baráti programok ugyanis magukkal vonzzák, hogy megisztok valamit, moziztok, vagy esztek közösen, és ehhez a pénztárcátok mélyére kell nyúlni. De hiába fogadjátok meg, hogy a következő hónapban spóroltok, úgysem sikerül!

5. A hűtőtök többnyire mindig üres, és nincs sok időtök főzőcskézni. Hogy is lenne, amikor folyton úton vagytok, és tudjátok, hogy úgyis beültök valahova egy vacsira?

6. Hetente legalább egyszer eszetekbe jut, hogy kéne egy háziállat. Például egy aranyos kutya vagy cica, akivel tudnátok foglalkozni, amikor otthon vagytok és unatkoztok. Persze eddig már sosem juttok el, mert a pörgős életmódotokkal nem igazán összeegyeztethető az állattartás.

Forrás:
pexels.com
Ajánlott cikkek