Egyéb kategória

Tavasszal is menő: így lehettek stílusosak tetőtől talpig feketében

Ha csak egyetlen színt viselhetnétek életetek végéig, mi lenne az? Hát persze hogy a FEKETE! Tévedés, hogy ez a szín unalmas vagy komor hangulatú. Igenis lehet stílusos, csak megfelelően kell viselni!

vous - 2017.03.31.
Tavasszal is menő: így lehettek stílusosak tetőtől talpig feketében

Egyszerű, elegáns, divatos, és sosem elég belőle. Pár éve szerettem bele a talpig fekete összeállításokba, azóta pedig fontos részét képezik a ruhatáramnak. Persze én is hordok színes ruhákat vagy épp mintás darabokat, de ez az a szín, amit bármikor felvehetek, mert mindenhez illik. Igazi mentőöv, ha tanácstalan vagyok, hogy mit kellene felvenni.

Most pedig végre rábukkantam egypár tippre, hogyan tehetitek izgalmassá fekete öltözéketeket.

Objektum doboz

Kiegészítőkből nem elég

A legjobb dolog a fekete ruhákban: szinte bármivel kombinálható. Jöhetnek a mintás kabátok, hatalmas táskák, hangsúlyos kiegészítők vagy épp feltűnő sminkek! Ugye, hogy máris nem olvadtok bele a tömegbe?

Objektum doboz

Öveket becsatolni!

Ha már a kiegészítőknél járunk: egy hatalmas, csillogó övvel bármikor egy kis extra izgalmat csempészhettek a szettetekbe.

Objektum doboz

Cipőszerelem

A feketéhez minden illik, ezt már említettem. Épp ezért van egyszerű dolgotok a cipő kiválasztásakor: akár egy különlegesebb feketével, de színes magas sarkú cipellőkkel éppúgy működik. A kényelmesebb viselethez pedig bújjatok nyugodtan a kedvenc tornacipőtökbe. Variáljátok bátran, a kedvetektől és persze az alkalomtól függően.

Objektum doboz

Játék az anyagokkal

Egyszerű dolgotok van, ha egy kis izgalmat akartok csempészni a megjelenésetekbe: játsszatok bátran a textúrákkal és az anyagokkal, higgyétek el, a végeredmény magáért beszél. Hiszen gondoljatok csak bele, mennyire jól néz ki egy bőrhatású nadrág egy szőrmekabáttal párosítva? Vagy mit szólnátok egy lenge felsőhöz, testhez simuló nadrággal párosítva? A lényeg, hogy sejtelmesebbé tehetitek sziluetteteket, ha nem egyforma szabású ruhákba bújtok.

Objektum doboz

A kevesebb néha több

Főleg, ha fekete ruhákról van szó. Igyekezzetek minél kevesebbet mutatni a bőrötökből, például miért nem veszitek fel a kedvenc pulóveretek alá az egyik ingeteket? Néhány szexi részlet elég ahhoz, hogy felkeltsétek az érdeklődést trendi kinézetetekkel.Ha az időjárás miatt a rövidebb szoknyákra szavaztok, inkább a bővebb, lazább verziót részesítsétek előnyben, mert sokkal jobban néz ki, ha talpig feketében indultok útnak.

Objektum doboz

Ha fekete ruhákról van szó, ne felejtsétek: az ördög a részletekben rejlik!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!