Egyéb kategória

Nem kaland, és nem kapcsolat miatt: az emberek többsége ezért használja a Tindert igazából

A Tinder kicsit olyan, mint egy ördögi kör. Regisztráltok, mert kíváncsiak vagytok, ismerkedtek, aztán megunjátok és törlitek, mert igazából nem lett semmi hasznos eredménye. Aztán telik az idő, és azt gondoljátok, most újra adtok neki egy esélyt – és majdnem biztos, hogy rövidesen megint törlitek. De akkor miért is használjuk igazából?

vous - 2017.03.30.
Nem kaland, és nem kapcsolat miatt: az emberek többsége ezért használja a Tindert igazából

Bár időnként halljuk a legendát, hogy egy ismerősünk ismerőse a Tinderen találkozott élete szerelmével, és azóta már boldog házasok, többnyire azért nincsenek ennyire jó tapasztalataink az app-pal. Van, aki néhány nap után törölte, mások újra és újra esélyt adnak neki, és van, aki a negatív élmények miatt fejezte be tinderes pályafutását.

Egy felmérés során most kiderült, hogy egyébként az emberek többsége miért is használja az appot. És a válasz: önbizalom felturbózására és unaloműzésre. Közel 10.000 ember fele válaszolta ezt, hozzátéve, hogy 70%-uk igazából senkivel sem találkozik a Tinderről. Az emberek nagy része ugyanis úgy érzi, amikor valakivel párok lesznek, az egy kicsit magabiztosabbá teszi őket – még akkor is, ha aztán nem is írnak egymásnak.

ezek-alapjan-huznak-jobbra-vagy-balra-a-pasik-tinderen1

Ezek minden lánynak eszébe jutnak, ha randi appot kezd használni

Rengetegen használják, a barátnőitek is fenn vannak, és hallottatok már olyanról, aki itt ismerte meg az igazit. Ha már jó ideje szinglik vagytok, előbb-utóbb valószínűleg felpillantotok ti is egy randi appra, csak hogy leteszteljétek, mégis milyen srácokkal találkozhattok itt. Na, ha ez veletek is megtörtént már, ezek tutira eszetekbe jutottak közben!

A cikket IDE kattintva olvashatjátok el.

És ahogy azt egyébként sejtettük, a megkérdezettek 22%-a nem komoly kapcsolat céljából használja az appot, hanem inkább csak a kalandok miatt – írja a Hello Giggles.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.