Egyéb kategória

„Az én szépségem, az én döntésem” – Elindult a Dove legújabb inspiráló kampánya

Idén ünnepli fennállásának 60. évfordulóját a Dove, így legújabb kampányuk erőteljesebb üzenettel érkezik, mint valaha. Ahogy azt már talán megszokhattátok, ezúttal is a valódi nők által inspirált valódi szépséget mutatja be a márka, méghozzá igazi történetekkel.

vous - 2017.03.30.
„Az én szépségem, az én döntésem” – Elindult a Dove legújabb inspiráló kampánya

A Dove pontosan tudja, hogy a nőket mindig is foglalkozatta a megjelenésük, és bár 10-ből 8-an hisznek abban, hogy minden nőben van valami szép, sokan mégsem érzik jól magukat a kinézetük miatt. A statisztikák alapján pedig az is kiderült, hogy 10-ből 6 nő úgy látja, a közösségi média nyomást gyakorol a szépségről alkotott képükre, 10-ből 9-en pedig inkább nem esznek, vagy másképp teszik kockára az egészségüket.

Forrás:
Dove

A Dove viszont bízik abban, hogy legújabb kampányfilmjükkel, amely Az én szépségem, az én döntésem címmel készült el, segíthetnek a probléma megoldásában: a videóban ugyanis kilenc figyelemre méltó nő meséli el történetét arról, hogyan tudtak kiállni szépségük mellett.

Ezek a nők pedig nem is lehetnének különbözőbbek: egy bokszoló, egy költő, egy jogász… Ami viszont mégis összekapcsolja őket, az, hogy kétségbe vonták mások kinézetükről alkotott ítéletét, és felül tudtak kerekedni ezen.

Objektum doboz

A Dove fontosnak tartja, hogy a női szépségre ne csak fizikai adottságként gondoljunk, hanem vegyük észre, hogy a teljesítményünk és más tulajdonságaink által is hatással tudunk lenni a külsőnkre, ami így a magabiztosság forrása lehet. Lokális kampányukban épp ezért három olyan erős személyiséget is meghívtak, akik hűen képviselik a márka értékeit. Pásztor Anna extravagáns öltözködésével, Bihari Viktória szókimondásával, Ráskó Eszter pedig különleges humorával mutatja meg, hogy mit is jelent a magabiztos szépség.

Csodálatos kampány, inspiráló üzenettel!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.