Egyéb kategória

Vodka az uzsisdobozban: egy anyuka alkoholt csomagolt 5 éves lányának

Nincs is jobb, mint amikor kinyitjuk az uzsisdobozt, és nem finom szendvicset találunk benne, hanem vodkát – már akinek. Az 5 éves kisgyerek, akinek anyukája ízesített vodkát csomagolt ebédre, tutira meglepődött.

vous - 2017.03.24.
Vodka az uzsisdobozban: egy anyuka alkoholt csomagolt 5 éves lányának

Ne aggódjatok, nem egy szörnyű sztori következik, a queenslandi édesanya pusztán tévedésből csomagolt ízesített vodkát lányának fagyasztott gyümölcslé helyett. Nem is hagyományos vodkát, egyfajta sorbetet, jégkását alkohollal – így történhetett a keveredés.

Szerencsére a kisgyerek nem ivott a nedűből, ugyanis a tanítók észrevették a bakit, így azonnal riasztották az édesanyát. 

Forrás:
Facebook

Mikor az anyuka elmagyarázta, hogy pusztán félreértés történt, a pedagógusok jó fejek voltak, nevettek a történteken, hiszen szerencsére nem történt baj. 

Mondtam nekik, ne haragudjanak, hogy nem küldtem annyit, hogy nekik is jusson!

– mesélte a szórakozott anyuka. 

ITT pedig megnézhetitek a táskát, ami alkoholt csapol!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.