Egyéb kategória

Natalie Portman húzott egy Beyoncét, és meztelen terhes pocakját mutogatta

Úgy látszik, a várandós sztárok körében (és vannak néhányan) most a meztelen pocak közszemlére tétele a menő. Beyoncé után Natalie Portmanről is olyan – hogy is fogalmazzunk? – „nyers” felvételek láttak napvilágot, hogy hirtelen nem tudjuk, kínosan érezzük magunkat, vagy tekintsük ezt művészetnek.

vous - 2017.03.24.
Natalie Portman húzott egy Beyoncét, és meztelen terhes pocakját mutogatta

Beyoncé kismama-fotósorozatáról mindenkinek megvolt a maga véleménye. Emcsi nagyon cukinak tartotta, nekem már túl negédes és mesterkélt hatást keltett. Natalie Portman is bevállalt valami hasonlót, James Blake legújabb számának, a My Willing Heartnak a klipjében mutogatja meztelen hasát. Ugyan a színésznő februárban életet adott kislányának, a videót nem sokkal ezelőtt forgatták.

Objektum doboz

A kisfilmet Anna Rose Holmer rendezte, és az volt a célja, hogy bemutassa az anyai lét szépségét. Ehhez rengeteg víz alatti felvételt használtak, láthattuk Natalie hasát minden létező szögből. A felvételek alapvetően nagyon művésziek és szépek, néhol azonban kissé tényleg nyersre sikeredtek. Ha 2:20-hoz tekertek, ott például egy olyan jelenetet láthattok, aminek van egyfajta „Alien-es” beütése. Még nekem mint friss várandósnak is elakadt a szavam. Azt hiszem, jobb, ha hozzászokom a gondolathoz, hogy egy napon, nem is olyan soká, majd nekem is

megmozdul a hasam…

Objektum doboz

Ajánlott cikkek