Egyéb kategória

Életet menthet, ha így nyitjátok ki a kocsiajtót

Furcsa, ezt a témát eddig még nem érintettük, pedig nagyon fontos, hogy beszéljünk róla. Hiába nem vezettek, kocsiban biztosan utaztok. Kiszálláskor figyeltek, hogy ne nyissátok rá valamire vagy valakire az ajtót? Hátranéztek?

vous - 2017.03.24.
Életet menthet, ha így nyitjátok ki a kocsiajtót

Velem sajnos már előfordult, hogy figyelmetlen voltam, és úgy nyitottam ki a kocsiajtót, hogy nem néztem hátra. Nem győződtem meg róla, hogy nem jön-e egy másik autó, egy biciklis. Utastársam rám ordított, így nem történt baleset, de azóta kattanásom lett az ügy, és nagyon figyelek – kisujjeskü!

piros-lampa-kozlekedes

Ti is átszaladtok a piros lámpánál? Mondok 3 indokot, miért NE tegyétek

Ne legyünk álszentek: mindannyian rohantunk már át piros lámpánál a zebrán, hiába tudtuk, hogy tulajdonképpen szabálysértést követünk el. Épp jött a villamos, a busz, vagy egyszerűen nagyon sietünk.

A cikk folytatása ITT jön!

Egy remek videót találtam, ami egy trükkre hívja fel a figyelmet. Általában azzal a kezünkkel nyitjuk ki a kocsiajtót, amelyik közelebb van hozzá. Ha viszont a távolabbi kezünket használjuk, a felsőtestünk alapból „hátrafordul”, így akaratlanul is körbenézünk, mielőtt kinyitjuk a kocsiajtót. Bár az Outside magazin videója kifejezetten a biciklisek védelmére hívja fel a figyelmet, ti ne csak rájuk, hanem a többi autóra és a gyalogosokra is figyeljetek!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.