Egyéb kategória

AllIWantMovie: film készül Mariah Carey ikonikus karácsonyi zenéjéből

Láttunk már milliószor olyat, hogy filmet készítettek egy könyv alapján, esetleg valakinek az életéből, de hogy dalból? Az már azért jóval ritkább. Mariah Carey ikonikus karácsonyi zenéje most viszont a vásznon fog visszaköszönni.

vous - 2017.03.22.
AllIWantMovie: film készül Mariah Carey ikonikus karácsonyi zenéjéből

Évek teltek el a dal felvétele óta, és valljuk be, még mindig ez az egyik (ha nem a legnagyobb) kedvencünk az ünnepek alatt. Mariah Carey nagyon jól járt ezzel a slágerrel, hiszen azóta sem telik el úgy év, hogy ne énekelné ezt el karácsonykor valahol. Azt nem tudom, hallottátok-e, de az All I Want For Christmas Is You dalt 2015-ben kiadták mint mesekönyvet, főszerepben egy kislánnyal, aki az ünnepekre mást sem akart, csak egy kiskutyát.

Az énekesnő aztán tegnap, vagyis kedden a Twitteren jelentette be, hogy jó híre van: a karácsonyi zenéből ugyanis hamarosan animációs filmet készítenek! A videóban már az is kiderült, hogy ez az idei ünnepekre be is fejeződik, bár azt még nem lehet tudni, miről fog konkrétan szólni. Az Entertainment Weekly szerint ugyanarról, mint a könyv, ami egyébként elég reális ötletnek tűnik.

Objektum doboz

Mindenesetre érdekes, hogy 1994 óta ebből az egyetlen dalból mennyi mindent ki tudtak már hozni. És ha felidézzük, hogy egy-egy jó film után mennyi bőrt lehúznak még a sztoriról (lássátok például a Karib-tenger kalózait), akkor valószínű, hogy nem ez az utolsó dolog, amit ebből a zenéből csinálnak majd.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.