Egyéb kategória

Ruha hercegnőknek: elkészült az égőkkel kirakott, világítós szoknya

A különleges ruhákra mindig azonnal felfigyelünk, pláne, ha a viselésüktől konkrétan hercegnőnek érezhetjük magunkat. Most egy új, világítós szoknyával ez teljesülhet is!

vous - 2017.03.20.
Ruha hercegnőknek: elkészült az égőkkel kirakott, világítós szoknya

Ki ne emlékezne még a 2016-os Met-gála divatgyőztesére? Claire Danes akkor valódi Hamupipőkeként tündökölt a vörös szőnyegen, köszönhetően a Zac Posen által tervezett világítós ruhának. Csak hogy felelevenítsem az emlékeket:

Objektum doboz

Azóta pedig már több tervezőt is megihletett ez a darab, például a Loriblu cipők tervezőjét a világítós magas sarkúval, most pedig itt a szoknya verzió! A Twinkling Stars Skirt névre keresztelt ruhában 250 db aprócska LED-lámpa van, aminek köszönhetően a sötétben azonnal ragyogni kezd. Akár be is állíthatjátok, hogy folyamatosan világítson, vagy vibráljon; az ára pedig 60 dollárnál meg is áll.

Objektum doboz

Mondjuk tény, hogy nem egy Zac Posen-féle ruha, de azért nem rossz. Bár az már más kérdés, hogy hova lehet ezt felvenni, hiszen egy diszkóban azért elég gyakran borul meg az emberek kezében a pohár, ami egy LED-es ruhában nem hangzik a legbiztonságosabb dolognak.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!