Egyéb kategória

Reese Witherspoon benne lenne a Dr. Szöszi 3-ban, és már van is pár ötlete

Ha rajtunk múlna, már javában forgathatnák is a Dr. Szöszi 3. részét. És így van ezzel maga Reese Witherspoon is, aki elárulta, hogy simán benne lenne a folytatásban, sőt, még ötletei is vannak a forgatókönyvre.

vous - 2017.03.19.
Reese Witherspoon benne lenne a Dr. Szöszi 3-ban, és már van is pár ötlete

Elle Woods, a szőke hajú, rózsaszínimádó lány, aki nem bulizással és pasizással heverte ki a szakítást, hanem megmutatta az exének, hogy simán be tudna jutni a Harvardra. Imádtuk!

Objektum doboz

Az első és a második részt is láttam legalább ezerszer, és gondolom, nem vagyok egyedül, ha azt mondom, jöhetne akár a folytatás is. Reese Witherspoon még augusztusban említette, hogy ő és mások is gondolkodtak már ezen, aztán eltelt pár hónap, és semmi infó. Eddig!

Egyik este ugyanis végre elárulta, hogy persze benne lenne a dologban, és van is néhány ötlete, miről szólhatna a sztori. Például hogy Elle lehetne a világ első női elnöke, vagy a legfelsőbb bíróságon bíró, esetleg sikeres ügyvéd. Aztán viccesen hozzátette:

„Vagy akár börtönben is lehetne. Hiszen belőle bármi lehet. Nem is tudom.”

Objektum doboz

Azért sajnos el kell, hogy keserítselek titeket, hivatalos bejelentés nincs arról, hogy készülne a film. Mindössze annyi, hogy megfordult már az emberek fejében, és a színésznő is benne lenne. De azért ez is valami, nem?

Mi azért reménykedünk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.