Egyéb kategória

Leesett az állunk: ez az anyuka szupermenő fonásokat készít a lányának minden reggel

Minden anyuka tudja, sokszor mennyire megterhelő reggel elkészíteni a kis porontyokat az iskolába, főleg, ha több cserfes kiscsaj is azt kéri, hogy anya csinálja meg a haját. Egy ausztrál anyuka hivatása, hogy minden reggel befonja a lánya haját. A befonja enyhe kifejezés. Ezt nézzétek!

vous - 2017.03.18.
Leesett az állunk: ez az anyuka szupermenő fonásokat készít a lányának minden reggel

Kislánykoromban soha, viszont így 26 évesen rendszeresen megkérem az anyukámat, hogy fonja be a hajam. Egészen elképesztő kreációkat tud csinálni, azonban sajnos azt kell, hogy mondjam, anya kispályás ahhoz az ausztrál anyukához képest, akinek tulajdonképpen a hivatása, hogy minden reggel befonja a kislánya haját.

atalakulasra-fel-tavaszvaro-fonas-es-egy-meglepetes-frizura-lepesrol-lepesre

Átalakulásra fel! Tavaszváró fonás és egy meglepetésfrizura lépésről lépésre

A farsang egy kicsit az átalakulás időszaka is, és ha a hajatokkal szeretnétek valami újdonságot csinálni, akkor a legjobb választás egy fonás vagy egy izgalmas konty lehet. Persze tudom, mire gondoltok: az olyan macerás, nincs kézügyességem hozzá, sok időbe telik, és ehhez hasonlók.

De mit szólnátok, ha mutatnék két szuper verziót, amit ti is elkészíthettek kis odafigyeléssel, méghozzá gyorsan?

Shelley Gifford annyira profi lett hajfonásból, hogy saját Insta-oldalát – ahová feltölti eszméletlen kreációit – már 150 ezren követik. Állítása szerint éjszakánként gondolkozik az újabb technikákon, és folyamatosan képezi magát.

Szóhoz se jutunk!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek