Egyéb kategória

3 + 1 ok, amiért áldás introvertáltnak lenni

Egy introvertált embernek ugyanúgy megvannak a jó oldalai, mint az extrovertáltaknak. Miközben menekülnek az idegenek elől és kerülik a nyilvános, puccos eseményeket, számos pozitív tulajdonsággal is rendelkeznek.

vous - 2017.03.16.
3 + 1 ok, amiért áldás introvertáltnak lenni

Vannak, akik úgy gondolják, aki introvertált, az magába fordul, félénk, menekül a beszélgetések elől, és ki sem mozdul a négy fal közül. Bár ezek a dolgok mind igazak lehetnek az ilyen típusú személyiségekre, az éremnek most is, mint mindig, két oldala van. 

Forrás:
Pexels
  1. Az introvertáltak kisebb eséllyel mennek bele olyan szituációkba, melyek kockázatos viselkedést igényelnek. Ennek például olyan előnyei lehetnek, mint az, hogy ők ritkán okoznak közúti balesetet önhibából, mert sokkal óvatosabbak.
     
  2. Kerülik a túl izgalmas szituációkat, egyáltalán nem hedonisták, nem szeretnek kimaradni a munkahelyükről, nehogy emiatt kellemetlen szituációba kerüljenek. Pont ezért egy buliban sem isszák le magukat a sárga földig, és időben hazatérnek, hogy másnap rendesen tudjanak kelni.
     
  3. Sok időt fordítanak magukra, szeretik az egyedüllétet, ilyenkor pedig ott áll a lehetőség előttük, hogy fejlesszék magukat valamiben, legyen az valamilyen kreatív technika vagy idegen nyelv.
     
  4. Sokkal kitartóbbak extrovertált társaiknál, így például tanulásban, vagy olyan feladatokban, melyek kitartást és erőfeszítést igényelnek, az introvertáltak jobban jeleskednek.
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.