Egyéb kategória

9 évvel halála után dokumentumfilm készül Heath Ledgerről

A világ egyik legnépszerűbb színésze volt, rengetegen szerették és rajongtak érte. Így hát az egész világot megrázta a hír, amikor kiderült, hogy Heath Ledger váratlanul meghalt. Az emberek viszont azóta sem feledkeztek el róla, sőt, hamarosan egy dokumentumfilmet készítenek az életéről!

vous - 2017.03.16.
9 évvel halála után dokumentumfilm készül Heath Ledgerről

A tavalyi év élesen beégett az emlékezetünkbe, részben azért is, mert rengeteg híresség hunyt el 2016-ban. Sajnos ilyen hirtelen halálozások minden évre jutnak, és biztos vagyok benne, hogy ti is emlékeztek még arra, amikor 2008-ban Heath Ledger hunyt el váratlanul.

Objektum doboz

A színészt korábban nagyon sok filmben láttuk, és imádtuk (10 dolog, amit utálok benned, Batman, Lovagregény), és most, halála után 9 évvel, ismét megemlékeznek róla. A Spike egy külföldi tv-hálózat, ami korábban I am című sorozatában már több elhunyt hírességről készített ilyen videót; például Bruce Leeről és John F. Kennedyről – írja a Hello Giggles.

A műsorban Heath életét mutatják be egészen a tragikus eseményig, tehát láthatjuk majd korai szárnyrebegtetéseit színészként, és személyes élményeit, szerelmi életét is. Ezek alapján szinte biztos, hogy Michelle Williamsről és közös lányukról, Matildáról is szó lesz benne, de azt még nem tudni, hogy ők konkrétan megszólalnak-e a filmben.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.