Egyéb kategória

Josh Duhamel köszöntötte a magyarokat a nemzeti ünnep alkalmából – rosszul

Josh Duhamel amerikai Emmy-díjas színész, aki egyébként 2009 óta Fergie férje, rendre számontartja a magyar ünnepeket, csak épp rosszul.

vous - 2017.03.15.
Josh Duhamel köszöntötte a magyarokat a nemzeti ünnep alkalmából – rosszul

Josh Duhamel – nem tudni, miért, de – igazán kedves a magyar rajongóival. Szilveszterkor külön posztban köszöntött minket, ma pedig nemzeti ünnepünk alkalmából posztolt egyet nekünk. A gond csak az, hogy nem találta el a napot.

Forrás:
Facebook/Josh Duhamel

Josh Duhamel Szent Istvánt emlegeti a posztban, nem tudja, hogy mi augusztus 20-án ünnepeljük őt és az államalapítást, március 15-én pedig az 1848-as forradalomra emlékezünk.

Több magyar rajongó kedvesen felhívta erre a sztár figyelmét, kíváncsian várjuk, hogy kapunk-e újabb, immár korrekt köszöntést. 

Azért köszönjük!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.