Egyéb kategória

Színészbébi úton: Szinetár Dóra babát vár

Nem tudta tovább titkolni: Szinetár Dóra babát vár.

vous - 2017.03.14.
Színészbébi úton: Szinetár Dóra babát vár

Babát vár Szinetár Dóra – tudta meg a Blikk. A lapnak a negyvenéves színésznő megerősítette a hírt. A pici miatt vissza kellett adnia egyik szerepét az Operettszínházban, egy másik darab miatt pedig átszabni a jelmezét, így derült ki a gyermekáldás.

Objektum doboz

Igen, hatalmas az öröm, pár hónap múlva megérkezik az öt éve tartó szerelmünk gyümölcse

– nyilatkozta a Blikknek Szinetár Dóra, aki férjével, Makranczi Zalánnal őszre várják első közös gyermeküket. A színésznőnek már van két gyermeke, Marci és Zorka, valamint Zalánnak egy hétéves kisfia.

Gratulálunk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.