Egyéb kategória

Nem Adele, nem Beyoncé: Justin Timberlake szerint valaki másnak járt volna elismerés a Grammyn

Emlékeztek még az idei Grammyre, ahol az Év albuma díjat Adele nyerte meg? Ő aztán fogta a szobrocskát, és kettértörte, hogy a felét Beyoncénak adhassa. Justin Timberlake viszont most megosztotta, hogy szerinte nem nekik járt volna az elismerés.

vous - 2017.03.10.
Nem Adele, nem Beyoncé: Justin Timberlake szerint valaki másnak járt volna elismerés a Grammyn

Úgy tűnik, Justin Timberlake kicsit be van lassulva, mint az Internet Explorer. Az énekes ugyanis néhány napja, közel egy hónappal a Grammy-gála után osztotta meg véleményét arról, kinek járt volna igazából az Év albuma elismerés. Bár ő Kanye Westtel ellentétben nem száguldott fel a színpadra, hogy elmondja, nem Adele-nek kellett volna nyernie, de a Twitteren magához ragadta a szót.

Objektum doboz

Szerinte egy olyan énekesnek kellett volna nyernie, aki egyébként nem is volt jelölve a kategóriában. Ez a valaki pedig Frank Ocean a Blonde albummal, Justin ugyanis egy másik posztban kifejtette, mennyire imádta a Slide című slágert, Calvin Harris és Migos közreműködésével.

Bár a teljes dalt én nem találtam meg a YouTube-n, azért egy rövidebb részletre sikerült rábukkannom

Objektum doboz

Ezt a számot meghallgatva ti hogy látjátok? Tényleg Frank Ocean érdemelte volna a díjat, vagy jó volt ez így, ahogy alakult?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.