Egyéb kategória

Nem Adele, nem Beyoncé: Justin Timberlake szerint valaki másnak járt volna elismerés a Grammyn

Emlékeztek még az idei Grammyre, ahol az Év albuma díjat Adele nyerte meg? Ő aztán fogta a szobrocskát, és kettértörte, hogy a felét Beyoncénak adhassa. Justin Timberlake viszont most megosztotta, hogy szerinte nem nekik járt volna az elismerés.

vous - 2017.03.10.
Nem Adele, nem Beyoncé: Justin Timberlake szerint valaki másnak járt volna elismerés a Grammyn

Úgy tűnik, Justin Timberlake kicsit be van lassulva, mint az Internet Explorer. Az énekes ugyanis néhány napja, közel egy hónappal a Grammy-gála után osztotta meg véleményét arról, kinek járt volna igazából az Év albuma elismerés. Bár ő Kanye Westtel ellentétben nem száguldott fel a színpadra, hogy elmondja, nem Adele-nek kellett volna nyernie, de a Twitteren magához ragadta a szót.

Objektum doboz

Szerinte egy olyan énekesnek kellett volna nyernie, aki egyébként nem is volt jelölve a kategóriában. Ez a valaki pedig Frank Ocean a Blonde albummal, Justin ugyanis egy másik posztban kifejtette, mennyire imádta a Slide című slágert, Calvin Harris és Migos közreműködésével.

Bár a teljes dalt én nem találtam meg a YouTube-n, azért egy rövidebb részletre sikerült rábukkannom

Objektum doboz

Ezt a számot meghallgatva ti hogy látjátok? Tényleg Frank Ocean érdemelte volna a díjat, vagy jó volt ez így, ahogy alakult?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.