Egyéb kategória

Unjátok a Tindert? Akkor ismerkedjetek offline, tematikus randikon

Azt hihetnétek, hogy a társkeresés a 21. században megállt a Tindernél és az online társkereső oldalaknál, pedig nem. Különösen jó hír ez azoknak, akik jobban szeretik az offline ismerkedést – aminek tagadhatatlanul megvan a maga varázsa.

vous - 2017.03.09.
Unjátok a Tindert? Akkor ismerkedjetek offline, tematikus randikon

Elvégre a személyes benyomás sokkal gyorsabban hat, ráadásul rövidebb idő alatt sokkal több embert ismerhettek meg. Az offline randik világa egyébként is sokkal több lehetőséget biztosít nektek ma, mint régebben. Ugyanis míg eddig a vakrandi hódított, ma már érdeklődési körök alapján is szűkítik a csoportokat, és élményszerzéssel párosítják ezeket a találkozókat.

Ez két okból is jó ötlet, egyrészt hasonló érdeklődésű jelöltekkel fogtok találkozni, másrészt ha nem is találtok kedvetekre való fogást, egy élménnyel biztosan gazdagabbak lesztek. 

Milyen lehetőségek vannak ma?

Objektum doboz

 #1 vakrandi

Régen ezt a kifejezést arra használták, hog a felek nem ismerik egymást, ám ma már szó szerint értelmezhető a vakrandi. Ha erre mentek el, akkor nemhogy ismeretlennel fogtok találkozni, de sötétben találkoztok majd először, így biztosan a személyiség alapján döntötök elsősorban. Ha pedig fényben is szimpatikus számotokra az illető, elkezdhettek „normális” körülmények között is randizni.

#2 rapidrandi

A rapidrandi lényege, hogy egy helyen és egy időben azonos számú férfi és nő jelenik meg, majd kis asztalokhoz leülnek, és elkezdenek beszélgetni. Erre általában néhány percük van, ezalatt eldönthetik, hogy szimpatikus-e a másik, vagy sem. Az idő lejártát egy hang jelzi, ekkor cserélődnek a felek. Ha mindenki beszélgetett mindenkivel, akkor a randi végén egy listát lehet leadni azoknak a nevével, akik szimpatikusak voltak. Ha van egyezés, akkor az a pár elmehet egy „rendes” randira, ahol már több időt tölthetnek együtt.

#3 túrarandi

A túrakedvelők ezen a randin biztosan egymásra találnak, és az is biztos, hogy nem a telefonotokat fogjátok nyomkodni randizás alatt. A túrákat szép helyekre szervezik, túra közben többször megállnak, játékos feladatokat végeznek, esznek. A randi célja az ismerkedés, a tapasztalatok szerint nemcsak tartós kapcsolatok, hanem baráti társaságok is kialakultak már a túrarandizások alkalmával. Persze a nemek arányára és összetételére odafigyelnek.

Forrás:
pexels.com

#4 főzőrandi

Ennek a lényege, hogy több fogást készítetek el az este folyamán. A szervezők odafigyelnek arra, hogy mindenki mindenkivel együtt dolgozzon egy fogáson, így van lehetőség egymással megismerkedni, együtt dolgozni, jót enni. A randi végén a számotokra szimpatikus személyekhez elérhetőséget kaphattok – ha kölcsönös a szimpátia. Vannak ezen az elven működő csokirandik is, ekkor az édes falatokra helyeződik inkább a hangsúly.

#5 kalandrandi

A helyszín mindig egy kalandpark, ahol a randimesterek megszervezik, hogy mindegyik pályát más randipartnerrel közösen végezzétek el. A kalandozás végén indulhat egy közös buli után a telefonszámcsere.

#6 játékrandi

Általában valamilyen játék köré épülnek a találkozók. Ez lehet társasjáték, póker, esetleg nyomozós, rejtvényfejtős, amihez még a várost is járni kell. Ilyenkor a randit szervezők felelőssége, hogy úgy szervezzék a szálakat, hogy mindenki mindenkivel megismerkedhessen. A többórás játékok közben észrevétlenül szövődnek a szálak, jó hangulatban telnek a percek, és közben biztosan az is kiderül, kivel érdemes folytatnotok az ismerkedést

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.