Intim

Örüljünk vagy sem? Megtudtuk, milyen pornóra gerjednek leginkább a pasik

Remélem, egy percig sem gondoltátok, hogy a pasitok nem néz pornót, elég maradi elgondolás lenne, eleve sincs azzal szerintem gond, ha valaki felnőttfilmeket néz, amíg ez egészséges keretek között történik. Na de vissza a pasikhoz és a pornónézési szokásaikhoz!

vous - 2017.03.07.
Örüljünk vagy sem? Megtudtuk, milyen pornóra gerjednek leginkább a pasik

Már régóta nem gondoljuk azt, hogy a pasik csak a vékony, nagy mellű nőkre buknak, de amit lehozott a Mic ez ügyben, az elég durva, megdöbbentő, és nem tudjuk, hogy örüljünk neki, vagy sem. 

A pasik a plus-size pornót kedvelik a leginkább!

– derül ki a Pornhub kutatásából, a pasik csupán 47%-a szkippelte, ha egy olyan filmet ajánlottak neki, amiben telt nő szerepel. Csekkoltam (haha), valóban, a top 5 legnépszerűbb kategóriában több felnőttfilmes oldalon ott van a BBW (Big Beautiful Women).

Objektum doboz

Érdekes, hogy míg az USA-ban inkább gerjednek a BBW-filmekre, addig Nagy-Britanniában a pasik maradnak a „skinny” kategóriánál.

rideg-natali-sminkmester-interju6

Fél napra pornószínésznővé változtam – Rideg Natali sminkmester beavatott a szakmába

Izzadt tenyérrel vártunk valakit, akiről tudtuk, egy teljesen új világot tár elénk. Rideg Natali sminkmester járt nálunk, akitől én egy pornstar (igen, jól olvastátok!) sminket kaptam, a VOUS-lányok pedig egy feledhetetlen délelőttöt. Natali zavarba ejtő lazasággal és őszinteséggel mesélt a felnőttfilmes világról. Na jó, azért beszéltünk a sminkekről is.

Korábbi cikkünket ITT olvashatjátok.

Corey Price, a Pornhub alelnöke szerint az ideális test a múlté. Nos, ezzel nem mondott újat, mi pedig úgy döntöttünk, semlegesen kezeljük ezt az információt, szíve joga mindenkinek eldönteni, mire indul be. (Emberi keretek között!!!) 

Ajánlott cikkek