Egyéb kategória

#egészséghepinesz – Ti Insta-hazugok vagytok?

Tanulságos kisvideót találtunk a posztolási szokásainkról. Ti is Insta-hazugok vagytok?

vous - 2017.03.07.
#egészséghepinesz – Ti Insta-hazugok vagytok?

Többször is írtunk már nektek arról, hogy ne higgyetek el mindent, amit az Instagramon láttok, különösen akkor, ha egyébként ti sem a valóságot poszoltjátok. Mire gondolok? Lőttök egy képet a baromi egészséges zöld lötyiről, amit reggelinek szántatok, aztán úgy, ahogy van, a kukában landol, mert bár szuperfitten tart, ihatatlan? Ettől függetlenül kiposztoljátok, és megy alá az #egészséghepinesz? 

Vagy a pasitoknak nincs kedve a 24. ugyanolyan szelfihez, de azért kierőszakoljátok belőle? Instán pedig landol a fotó: #relationshipgoals?

Nyugi, a legtöbben óriási Insta-hazudozók vagyunk.

Erre mutat rá egy rendkívül valóságos kisvideó is. Szeretjük azt mutatni, hogy nekünk van a legtökéletesebb életünk, hogy egészségesen élünk, szóval hogy nekünk a világon a legjobb. Nem gondolom, hogy ez óriási belső fusztrációra vagy egyéb önbizalom-problémára vall, egyszerűen csak minden ember szeret egy kicsit dicsekedni, tulajdonképpen felvenni a versenyt. Elvégre azért posztolunk, hogy lájkokat szerezzünk, nem? 

csók szerelem párkapcsolat

Ezért nem beszélnek a boldog párok a kapcsolatukról a Facebookon

Pár napja összefutottam egy rég nem látott ismerősömmel, és a szokásos körök lefutása után megkérdezte, hogy együtt vagyunk-e még a párommal, mert mostanában nem lát új, közös képet a Facebookon. ???

A cikk folytatását ITT találjátok.

A baj ott kezdődik, ha ez számotokra válik problémává, és irreálisan nyomjátok mások arcába a „tökéletes életeteket”. Ne tegyétek, használjátok okosan a közösségi oldalakat, és lássatok át a csillámporon. Na és gondolkodjatok el a kisvideón!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!