Egyéb kategória

3 tavaszi trend, amivel egy hétköznapi farmerben is szuperstílusosak lehettek

Az év színét már tudjuk, a januári leárazott darabok szerencsére szép lassan felszívódnak a boltokból. Hogy miért örülünk ennek ennyire? Mert ez azt jelenti, itt a tavasz! Egy maradt csak hátra: ideje kideríteni, milyen trendekre számíthatunk idén, néhány szuper darabot beszerezve ugyanis nagyot robbanthatunk. 

vous - 2017.03.01.
3 tavaszi trend, amivel egy hétköznapi farmerben is szuperstílusosak lehettek

Egy időre végre búcsút mondhatunk a szürkeségnek, a komor hangulatnak és a réteges öltözködésnek. Helyettük friss színek, izgalmas fazonok és szuper minták ékesíthetik a tavaszi gardróbunkat. Hogy mit érdemes idén mindenképp beszereznetek? Már mutatom is! 

Fazon: buggyos ujjak

Idén tavasszal könnyű dolgunk lesz, ha ütős szettre vágyunk – kevés erőfeszítéssel. Hogy mire gondolok? Arra, hogy a 2017-es tavaszi kollekciók olyan izgalmas ujj- és vállmegoldásokat tartogatnak, amelyekkel a legunalmasabb, hétköznapi szettjeinket is pillanatok alatt feldobhatjuk.

Amellett, hogy újra trendi a válltömés, divatba jönnek a nagy, buggyos vállak, ujjak, amik képzeletben egyenesen egy reneszánszkori udvarba repítenek minket, miközben tornacipőben járhatjuk a betondzsungelt. Farmerrel és edzőcipővel hétköznapra, míg egy hangsúlyos cipővel akár alkalmakra is tökéletes választás lehet. 

Lelőhelyek: 1. Zara, 2. Stradivarius, 3. Zara, 4. Zara, 5. Zara

Lelőhelyek: 1. Zara, 2. Stradivarius, 3. Zara, 4. Zara, 5. Zara
Forrás:
Vous

Szín: rózsaszín

Minden évben óriási figyelem övezi a Pantone jóslatait, majd azt, hogy melyik szín nyeri el a zsűri tetszését. Tavaly télen kiderült, a #greenery, azaz a lombzöld fog hódító útjára indulni 2017-ben. Nos, ez még nem teljesen történt meg, de helyette van jó néhány tavaszi szín, amiket addig is imádhatunk. Például a rózsaszín különböző árnyalatai, amiket idén annyit láthatunk majd, hogy megunni is lesz időnk. Az erős Barbie-rózsaszíntől kezdve a lágyabb pasztellszínekig minden árnyalatból válogathattok, ha elég bevállalósak vagytok. 

Lelőhelyek: 1. Mohito, 2. Zara, 3. Zara, 4. Stradivarius, 5. Mango

Lelőhelyek: 1. Mohito, 2. Zara, 3. Zara, 4. Stradivarius, 5. Mango
Forrás:
Vous
pantone színek

Van élet a greeneryn túl is! – trendi színek, amik miatt tűkön ülve várjuk a tavaszt

A Pantone minden évben, a nagy befutó kihirdetése előtt, elárulja a top 10 trendszínt, ami a 2017-es kollekciókat jó eséllyel inspirálhatja majd. Ideje megismernetek néhányat ezek közül, ha a greenery nem lett a szívetek csücske!

Kíváncsiak vagytok? Egy korábbi cikkünkből ITT mindent megtudhattok!

Minta: csíkos

Vízszintesen, függőlegesen, keresztbe, hosszába, átlósan, egy szóval: mindenhogy! Az idei tavasz legkedveltebb mintája a csíkos lesz, aminek a legtöbb ember kifejezetten örülhet. Ez ugyanis az a minta, ami a tévhitekkel ellentétben szinte mindenkinek jól – csak jól kell választani –, ráadásul könnyen kombinálható.

Szuper segítség lehet azokon a reggeleken, amikor a basic darabokat unalmasnak érezzük, de a túl színes megjelenéshez sincs kedvünk. Kékkel és pirossal kombinálva klasszikus navy stílust varázsolhatunk magunkra, sárgával, rózsaszínnel viszont egy friss, fiatalos hatást érhetünk el. Viseljétek irodába, buliba, hétköznapokra! De ne féljetek, ha a csíkoktól tartotok, a virágminta egy hajszállal maradt le a dobogó első fokáról. 

Lelőhelyek: 1. Mango, 2. Zara, 3. Stradivarius, 4. Zara, 5. Mango

Lelőhelyek: 1. Mango, 2. Zara, 3. Stradivarius, 4. Zara, 5. Mango
Forrás:
Vous

Mit szóltok?

Objektum doboz

Ajánlott cikkek