Egyéb kategória

Göndör fürtökkel az Oscaron: kicikizték Halle Berry természetes haját

Halle Berry egy csodaszép Versace ruhában érkezett a vörös szőnyegre, mégis az interneten szinte mindenki a hajáról beszélt. A probléma az, hogy nem túl kedvesen.

vous - 2017.02.27.
Göndör fürtökkel az Oscaron: kicikizték Halle Berry természetes haját

Lezajlott az év legnagyobb díjátadója, ahol megállás nélkül váltották egymást az izgalmas események. Ismét Oscar-díjat nyert egy magyar alkotás (hurrá!), elkövették a gála eddigi legnagyobb bakiját, és azt is megtudhattuk, hogy Nicole Kidman nem tudja, hogyan kell tapsolni. Bár esővel kezdődött az este, a sztárok mégis ragyogtak a vörös szőnyegen, méghozzá a legszebb ruhákban: idén szinte mindenki élő aranyszobornak öltözött.

A frizurákról kevesebbet lehetett hallani, leszámítva Halle Berryt. A színésznő természetes, göndör fürtökkel érkezett:

Objektum doboz

A Twittert viszont rövidesen ellepték a posztok, amikben rengetegen támadták a színésznő frizuráját, kicikizték és gúnyolódtak rajta.

Volt, aki szerint Halle már veterán színésznőnek számít, aki a vörös szőnyeget is jól ismeri, így ezzel a frizurával nem lett volna szabad megjelennie

Objektum doboz

Mások szerint ez az egész arra ment ki, hogy feltűnő legyen

Objektum doboz

És a lista így folytatódik tovább…

Objektum doboz

Pedig valljuk be, azért elég menő, hogy Halle Berry büszkén viseli természetes, göndör fürtjeit ahelyett, hogy mindenféle hajegyenesítéssel igyekezné elrejteni. És egyébként is, ha már rosszabbul sikerült frizurákról beszélünk, inkább az alábbiakat tudnánk megemlíteni a listán.

Olivia Culpo frufruja ezúttal nem sikerült túl jól, hiszen kissé zsíros hatást kelt

Objektum doboz

Sofia Boutella frufruja pedig úgy néz ki, mintha még indulás előtt gyorsan belevágott volna egy kicsit

Objektum doboz

És bár se nem nő, se nem különlegesen belőtt frizura, mégis, Casey Affleck külseje azért hagy némi kívánnivalót maga után

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!