Egyéb kategória

Bebizonyították, hogy a szelektív hallás létezik – de leginkább a férfiaknál

Tudjátok, a szelektív hallás lényegében az, amikor csak azt értitek meg a másik mondanivalójából, amit akartok. Amikor viszont a beszélgetés unalmasabb irányba terelődik, az agyatok, mondhatni, kikapcsol. Nézzük csak, mi derült ki erről a jelenségről legutóbb!

vous - 2017.02.21.
Bebizonyították, hogy a szelektív hallás létezik – de leginkább a férfiaknál

Lányok, bebizonyosodott, amit eddig is sejtettünk a szívünk mélyén: a szelektív hallás létező dolog, és főleg a pasikra jellemző. Tudjátok, ez az a pont a beszélgetés során, amikor a srác a szemetekbe néz, úgy tesz, mintha figyelne, de még a vak is látja, hogy gondolatban már mérföldekkel messzebb jár. Nem csoda, hogy ilyenkor a beszélgetés felére sem emlékeznek!

távkapcsolat szerelem

Pasiszótár: erre vágynak a férfiak, még akkor is, ha nem mondják

Elvileg a nőkre szokás azt mondani, hogy nem lehet kiigazodni rajtuk. Pedig mi azért elég sokszor a férfiak tudtára adjuk szavakkal jelekkel, hogy mire vágyunk, míg ők nonstop játsszák a keményfiút. Legbelül azonban ők is ugyanolyan érző lények, mint mi.  

A cikket IDE kattintva olvashatjátok tovább.

Egy felmérés során a megkérdezett srácok háromnegyede beismerte, hogy gyakran elkalandoznak fejben a társalgás közepén, pláne, ha a lány témaként a sztárokat hozza fel. Sőt, nagyon sokan akkor sem hallják meg, mit mondotok, ha éppen a divatról vagy a vásárlásról dumálgattok. Ahh, jellemző, igaz?

De azért mi, csajok sem vagyunk ám nonstop figyelmesek és csupa fülek; minden második női válaszoló beismerte, hogy ha szóba kerül a foci, fejben már tovább is álltak, egyharmaduk pedig ugyanígy van a pénzügyi dolgokkal vagy a technológiával – írja a Her.

Objektum doboz

Na jó, azt azért beismerhetjük, hogy ebben van némi igazság!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon