Egyéb kategória

Nagy változások az RTL Klubnál: új szerepkörben tér vissza Kiss Ramóna?!

A napokban derült ki két fontos információ is az RTL Klubbal kapcsolatban. Tudniillik hat év után visszatér a képernyőre az egyik népszerű produkciójuk, valamint tizenhat esztendőt követően Kiss Ramóna, vagy ha úgy tetszik, Szentmihályi Zsófi elköszön a Mátyás tértől. De lehet, mégsem kell búcsúznunk a színésznőtől?!

vous - 2017.02.16.
Nagy változások az RTL Klubnál: új szerepkörben tér vissza Kiss Ramóna?!

Ti emlékeztek még az RTL Klub egykori műsorára, a Reggelire? Tudjátok, aminek a stúdiója olyan jellegzetes narancssárga színű volt, kördíszekkel a falon – de lehet, hogy csak az én fejemben maradt meg ilyen élénken az egész. Ez az a produkció, ami népszerűsége ellenére, gazdasági okok miatt, 2011-ben elköszönt a nézőktől, és a helyét a 8:08 Minden reggel vette át egészen 2015 végéig, akkor ugyanis azt is levette a képernyőjéről a kereskedelmi csatorna. Ha jól számolok, már másfél éve nincs élő reggeli beszélgetős műsoruk, nem úgy, mint a konkurens csatornának, a TV2-nek. Ott jó ideje megy már a Mokka, aminek még kísérőműsora is van a FEM3-on.

megyeri csilla

Bár nagyon félt Demcsák Zsuzsától, Megyeri Csilla bocsánatot kért a Mokkában

Óriási botrány kerekedett az Alföld TV műsorvezetője, Megyeri Csilla felkonfjából, nők millióit haragította magára félreérthetetlen szóhasználatával. Csilla a TV2 reggeli műsorában most bocsánatot kért.

A teljes cikket itt találjátok.

Nos, ha emlékeztek még erre az adásra, és esetleg hiányoljátok, vagy csak simán kíváncsiak vagytok rá, akkor van egy jó hírem: az RTL bejelentette, ismét lesz/folytatódik a Reggeli! Hogy mit lehet tudni az új részekről? Egyelőre még csak annyit, hogy

teljesen megújult formában tér vissza, vadonatúj stúdióval, műsorvezetőkkel, interaktív és erőteljes közösségi blokkokkal érkezik a korábbi sikerműsor a csatornára

– olvasható az RTL honlapján.

Objektum doboz

Mindeközben a 24.hu úgy tudja, hogy a lehetséges műsorvezetők között van Kiss Ramóna is, az a Kiss Ramóna, aki épp tegnap jelentette be, hogy 16 hosszú év után otthagyja Szentmihályi Zsófi szerepét, elköszön a Barátok közt című sorozattól. Igaz, a következő videóban Rami úgy fogalmaz, hogy nyáron búcsúzik a képernyőtől, a színházi karrierjét helyezi előtérbe, és szívesen pihenne is egy kicsit.

Objektum doboz

Ti mit gondoltok, tényleg e műsorban látjuk viszont a színésznőt? Örülnétek neki?

Ajánlott cikkek