Egyéb kategória

5 konyhai dekortrend, ami 2017-ben hódítani fog

A háziasszonyok egyik kedvenc helye a lakásban kétségtelenül a konyha. Elvégre ott születik a csoda: ott készül az ínycsiklandó vacsora, a reggeli kávé és az isteni finom sütemények. Most mutatunk pár tippet, hogyan varázsolhatjátok trendivé!

vous - 2017.02.14.
5 konyhai dekortrend, ami 2017-ben hódítani fog

Ha már a házi munkának köszönhetően úgyis sok időt kell töltenünk a konyhában, miért ne dobhatnánk fel néhány extra dekorelemmel? Ha ugyanis a konyhánk szép, otthonos és trendi, akkor az talán még a mosogatás elvégzésében vagy a tűzhely sikálásában is motivál. Íme, a 2017-es dekortrendek!

1. Tengerészkék elemek a konyhában

Míg 2016-ban a szürke szín hódított a konyákban, addig a Pure Wow szerint idén a tengerészkék az abszolút kedvenc. Tengerészkék szekrény, konyharuha, csempe, virágcserép vagy épp szalvéta. Válogassatok kedvetekre!

Objektum doboz

2. Alacsonyan húzódó konyhaszekrény

Így a konyha sokkal tágasabbnak tűnhet!

Objektum doboz

 3. Eklektikus stílus

Bolondítsátok meg a konyhátokat színekkel és mintákkal, hogy igazán egyedi legyen!

Objektum doboz

4. Hatalmas ablakok 

Így a konyha nemcsak sokkal frissebbnek, fényesebbnek és tágasabbnak tűnik, de akár mosogatás közben is bámészkodhattok az ablakon.

Objektum doboz

5. Fapadló a konyhában

Ettől igazán rusztikus hangulata lesz. 

Objektum doboz

konyha

Szomorú, de igaz: nagyon hizlal a rendetlen konyha

Megfogadtuk: fogyni akarunk. Eljárunk mozogni, odafigyelünk az étkezésre, átalakítjuk a napi rutinunkat. Egyvalamit viszont még mindig rosszul csinálunk: a mosogatást.

A teljes cikket ITT olvashatjátok el!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.